Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan adaş üçüzleri ile 17 yıl sonra yeniden görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 yıl önce görüştüğü Recep, Tayyip, Erdoğan ismindeki üçüzler ve anneleri Berrin Çakmak ile bugün bir kez daha bir araya gelip sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan adaş üçüzleri ile 17 yıl sonra yeniden görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2000 yılında görüştüğü Recep, Tayyip, Erdoğan ismindeki üçüzler ve anneleri Berrin Çakmak ile 17 yıl aranın ardından bir kez daha bir araya geldi.

Buluşmayı Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından paylaştı. Varank'ın paylaşımında "2000 yılında Cumhurbaşkanımızla biraraya gelen üçüzler Recep,Tayyip, Erdoğan, bugün bir kez daha Cumhurbaşkanımızla buluştu" ifadelerine yer verdi.

10 GÜN ÖNCE 'GÖRÜŞMEK İSTİYORUZ' DEMİŞLERDİ

Sivas'ta, 23 Nisan 1999 yılında, Orhan-Berrin Çakmak çiftinin üçüz çocukları olarak dünyaya gelen ve 7 Ekim 2000 tarihinde 1 yaşındayken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın davetiyle İstanbul Kısıklı 'da bir araya gelen Berhan Recep, Ensar Tayyip ve Berat Erdoğan, bundan 10 gün önce, Sivas'ı ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 17 yıl sonra tekrar görüşmek istedikleri dile getirmişlerdi.