Gazete Vatan Logo

Çocuklar Duymasın yeni fragman

Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'da 75. bölüm fragmanı yayınlandı.

Çocuklar Duymasın yeni fragman

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çocuklar Duymasın bu hafta yayınlanacak mı?

Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümü 4 Nisan Perşembe akşamı saat 19.45'te izleyenleriyle buluşacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haluk ve Meltem’in boşanacağını öğrenen Çocuk Esirgeme Kurumu’nun, Zeynep hakkında nasıl bir karar vereceği büyük bir merak konusudur. Kızlarından ayrılmak istemeyen Haluk ve Meltem bu konuda her türlü mücadeleye hazırlıklıdır. Ancak kendi aralarında bir mücadeleye gireceklerinden habersizdir! Meltem’in hiç beklemediği bir anda, Haluk Zeynep’in velayetini almak istediğini söyler ve Zeynep’i de alıp evden gider!

Haluk’un bu kararıyla Meltem alt üst olur! Haluk neden böyle bir karar vermiştir? Tutku’nun bu işte bir parmağı var mıdır?

Öte yandan gün geçtikçe Işıl konusunda daha da kafası karışan Zero Tuna, başını daha büyük bir belaya sokar. Işıl’ı Haluk’tan kıskanan Tuna, Işıl’ın yanında çok iyi saksafon çaldığını söyler. Ancak Tuna hiç de bahsettiği gibi iyi saksafon çalamamaktadır. Işıl dinlemek istediğini söyleyince Tuna apar topar saksafon çalışmaya başlar. Bu durumu Dominant Gönül’e nasıl açıklayacağı merak konusudur.

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DUYMASIN 75. BÖLÜM FRAGMANI