Gazete Vatan Logo

Çocukla gidilebilecek 10 kahvaltı mekanı!

Güne güzel bir kahvaltıyla başlamak ve ailenizle keyifli bir hafta sonu geçirmek ister misiniz? Çocuklarınızla rahat edebileceğiniz, keyifli kahvaltı mekanlarını araştırdık. Bugün hangisine gitmek isteyeceğinize karar verin yeter ki...

Çocukla gidilebilecek 10 kahvaltı mekanı!



Beyaz Fırın Ataşehir

- Beyaz Fırın’ın kahvaltısı, pastaları, çörekleri, cupcakeleri daha içeri girer girmez, enfes kokularıyla sizi cezbeder. 180 yıllık bir tecrübenin sonucu eşsiz lezzetleri ve sunumuyla daha ilk gidişinizde favori mekanınız olmaya aday. Çocuklu ve bebekli ailelerin sıkça tercih ettiği bir mekan. Açık alanda çocuk oyun parkı bulunuyor. Bebekli aileler için emzirme odası ve alt değiştirme odası da mevcut.
Tel: 0216 577 57 00



Country Club Polonezköy

- Çocuklar için birçok aktivite alanının olduğu, yeşillikler içinde bir yer burası. Çocuk parkı, mini hayvanat bahçesi, dönence, tırmanma duvarı, bahçe satrancı, trambolin, mini dönme dolap, traktör gezisi ve mini pony atla gezi hepsi bu yeşil alan içerisinde. Üstelik buradaki hayvanlar özgürce etrafta dolaşıyor! Basketbol, voleybol, tenis sahası ve masa tenisi alanları da var. Tel: 0216 432 30 55

The House Cafe Ortaköy

- ‘‘The House Cafe Ortaköy’’ muhteşem bir deniz manzarası eşliğinde hafta sonu kahvaltısı yapmak için biçilmiş kaftan! Sonrasında Ortaköy’de gezinti ve eğer tekrar acıktıysanız Ortaköy kumpiri veya waffle’ını mutlaka denemelisiniz. Hava güzelse Boğaz turu da yapabilirsiniz. Tel: 0212 227 26 99

Numnum Kanyon

- NumNum çocukların ve ailelerinin sevdiği bir mekan. Çocuklar masaya oturur oturmaz boya kalemleri ve Numnum’ın simgesi olan karganın boyama kağıdı geliyor. Çocuklar isterlerse bu kağıdı isterlerse de mekanın duvarlarını boyayabiliyorlar. Burada her şey serbest! Hafta sonu keyifli bir kahvaltı için Numnum doğru adreslerden biri.
Tel: 0212 353 07 08

Laledan Restoran Çırağan

- Yüzde 80’i organik 250 çeşit ürünle belki de Türkiye’nin en zengin kahvaltı büfesi burada. Pazar günleri 12:00-16:00 saatleri arasıda gerçekleşen Çırağan Brunch’ında alternatifler çok fazla. Palmiye ağaçları altında, eşsiz Boğaz manzarasıyla yapacağınız lezzetli bir kahvaltı sizi bekliyor. 2-3 gün önceden mutlaka rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Eğer otel doluysa dışardan misafir kabul etmiyorlar ve diğer restoranlara yönlendiriyorlar.
Çocuk oyun odası ve oyun ablası hizmete açık.
Tel: 0212 236 73 33



Kaşıbeyaz Florya

- Antep yöresinden lezzetler sunan Kaşıbeyaz, büyük bir restoran zincirinin halkalarından sadece bir tanesi. Florya Kaşıbeyaz hem yemekleri hem de kahvaltısıyla dikkat çekiyor. Çocuklu aileler için de her türlü konfor düşünülmüş. Çocuk oyun alanı, oyun ablası, bebek bakım odası gibi olanaklar burada uzun süre keyifle vakit geçirebilmenizi sağlayacak. Tel: 0212 663 28 90

Khalkedon Fenerbahçe

- Fenerbahçe’de çocuklarla gidilebilecek en güzel yerlerden biri. Küçücük bir çocuk parkı var ve yemyeşil çimlerin üzerinde çocuklar deniz manzarasına karşı top oynayabiliyorlar. Kız çocukları çimlerin üzerinde evcilik oynayabiliyor. Sizler de onları izlerken, keyifle kahvaltınızı yapabiliyorsunuz. Belediye işlettiği için fiyatları uygun. Kahvaltı sonrası ızgara et türü yemek alternatiflerini de deneyebilirsiniz.
Tel: 0216 550 51 95

Big Chefs Etiler

- Nispetiye caddesi üzerinde birçok kafe vardır. Bu civarın en hareketli, en keyifli caddesidir burası. Big Chefs açık büfe olmasa da lezzetli bir kahvaltı menüsü sunar size. Kahvaltı tabakları zengin ve kesinlikle çok doyurucudur. Kahvaltının yanında asıl iddialı oldukları ise steak (bonfile) etleri. Mutlaka deneyin. Tatlıya yeriniz kaldıysa da suflelerini tadabilirsiniz.
Tel: 0212 263 83 53

Emirgan Korusu

- Pembe Köşk ve Sarı Köşk. Her ikisi de hafta sonu kahvaltıları için sıkça tercih edilen mekanlardır. Lale bahçelerinin içinde bulunan bu köşklerde yapılan açık büfe kahvaltının ardından Emirgan korusu içinde yürümek oldukça keyiflidir. Hafta sonları kalabalık olduğundan, erken saatlerde gitmek veya rezervasyon yaptırmak gerekiyor.
Çocuklar korunun bahçesinde yemyeşil ağaçların ve çiçeklerin arasında koşup oynamaktan zevk alıyorlar.
Tel: 0212 277 57 82

Moda Teras

- Moda Teras’ın eşsiz manzarasıyla brunch inanılmaz keyifli! Kalamış Koyu’ndan Fenerbahçe Burnu’na, Adalardan, Marmara Denizi’ne karşı keyif yapmak isteyenlere duyrulur. Moda Teras, doğum günü gibi özel gün kutlamaları için de sıkça tercih ediliyor. Her Cumartesi 10:00 - 13:00 açık büfe kahvaltı; Her Pazar 10.30 - 14.00 Brunch keyfi sunuyor.
Tel: 0216 338 70 40

Haberin Devamı