Gazete Vatan Logo

Çocuğunun peşinde...

Vizyona giren Anne filmi, çaresiz bir annenin neler yapabileceğini anlatıyor.

Çocuğunun peşinde...

Son dönemde Hollywood’un özellikle ebeveyn-çocuk ilişkisini merkeze alan ve görünürde ise kaçırma-rehin alma gibi olayların yaşandığı filmler ürettiğini söylemek mümkün. Bu hafta vizyona giren Anne de benzer bir yolu takip ediyor.

Filmin konusu şöyle: Karla Dyson (Halle Berry) bir restoranda garson olarak çalışmaktadır. Oğlu Frankie (Sage Correa) ile parkta vakit geçirmekte olan Karla bir süre sonra çocuğundan ses çıkmayınca telaşlanır ve sonunda çocuğun bir arabaya zorla bindirildiğini görür. acılı anne, oğlunu geri alana dek durmaya niyetli değildir....

Senaryoda yer yer boşluklar görünse deHalle Berry başarılı bir performans ortaya koyarken, izleyici, filmde çocuğu için her şeyi yapabilecek bir annenin sınırlarını ne kadar zorlayabileceğini görüyor.

Stephen King’in romanından uyarlandı

“Kara Kule”de fantastik bir evren olan orta-dünyada hayatta kalmış son silahşor olan Roland’ın, dünyanın kötü gidişatını durdurmak için yaptığı tehlikeli yolculuk anlatılıyor..

Cannes’ın tartışmalı açılış filmi vizyonda

Haberin Devamı

Bu yıl Cannes Film Festivali’nin açılışını yapan “İsmail’in Hayaletleri”, karısı tarafından terk edildikten sonra yeni bir hayata başlayan Ismaël Vuillard’ın hayatını anlatıyor.