Gazete Vatan Logo

Citroen’in yeni SUV’u kılıktan kılığa girecek

Citroen yeni SUV modeli C3 Aircross’u Türkiye’de satışa sundu. 85 gövde kombinasyonuna sahip olan araç, müşterinin zevkine göre kişiselleştiriliyor

Citroen’in yeni SUV’u kılıktan kılığa girecek

CItroen, yeni SUV modeli C3 Aircross’u Türkiye’de satışa çıkarttı. Citroën’nin ‘Kullanıcılardan İlham Alınarak’ marka sloganıyla geliştirilen araç, geniş iç hacmi, modüler tasarımı, yüksek sürüş pozisyonu ve segmentinde tek açılır panoramik cam tavanıyla öne çıkıyor.

C3 Aircross, 85 gövde kombinasyonu ve 5 kabin tasarım seçeneği ile birçok kişiselleştirme imkanı sunuyor. Araç, son 3 yıldır kendi segmentinde ‘Yılın Motoru’ ödüllü 1.2 PureTech 110 beygir turbo benzinli otomatik ve 100 beygirlik 1.6 BlueHDi dizel düz vites seçenekleriyle satılacak. C3 Aircross’ta opsiyonel olarak sunulan Yol Tutuş Kontrolü ve Yokuş İniş Desteği sayesinde her türlü zeminde kolayca hareket edilebiliyor.

Satış hedefi 26 bin

Citroen Türkiye Genel Müdürü Emre Doğueri, “Son 3 yıldır Türkiye’de 3 kat büyüyen SUV pazarında daha fazla söz sahibi olmak için C3 Aircross’a güveniyoruz. Yeni C3 Aircross için ilk aşamada yıllık 1.500 adetlik satış hedefimiz bulunuyor. 2017’yi geçen yıla göre pazar payımızı yükseltip, 26 bin adetlik satışla bitirmeyi öngörüyoruz” dedi.

Haberin Devamı