Gazete Vatan Logo

Çikolatalı prezervatif ne işe yarar?

Bir prezervatif firmasından gelen dosyanın başlığı hayli ilginçti: "Çikolatayı kim sevmez!" Ben daha "Ne alâka?" diyemeden gördüm yazıyı: Çikolatalı prezervatif çıktı!

Olur mu canım? demeyin, oldu bile. Prezervatifin de çikolatalısı çıktı. Efendim, Durex 75. yılını kutluyormuş, 75. yılı vesilesiyle çikolatalı prezervatif çıkarmış. Çikolatalısı, meyvelisi filan ne işe yarar? Kullandıktan sonra canınız çikolata mı çeker? Çikolata yemeyenler çikolatalı prezervatif kullanabilir mi? Seks yaptıktan sonra çikolata yiyenlerdenseniz, çikolatalı prezervatif sayesinde çikolata yeme ihtiyacı duymaz mısınız?

Bu soruların yanıtlarını merak ettim. Çevremdeki deneyimli arkadaşlara sordum, tatmin edici yanıtlar bulamadım.

Ve LRC - Durex'in Genel Müdürü Erdinç Nuray'ı arayıp bu soruları sordum.

İşte Nuray'ın yanıtları:

Korunmanın dışında ek zevk talebi varmış!
* Prezervatif kullanıcıları artık iyi bir prezervatiften kendilerine korunmanın üstüne mutlaka ek zevkler ve keyifler sağlamasını bekliyorlar. Prezervatif zaten korumalı ama korurken ilişkiyi de daha keyifli ve zevkli hale getirmeli diye bekliyorlar.

* İnsanlar hoş kokan prezervatiflere daha fazla rağbet ediyorlar. Durex ürünlerimizde kauçuk kokusunu (prezervatif kauçuktan yapılıyor) alabilmek çok zor ama bunu daha hoş kokar hale getirmek kullanmamak için "aman iyi kokmuyorlar" mazeretim ortadan kaldırıyor.

* Neden çikolatalı? Çünkü çikolatala tüm dünyada çok sevilen bir ürün. Yediğimiz çikolata, içerdiği maddelerle vücuda etki ederek mutluluk veren canlandıran bir madde. Ayrıca insanların bazılarının fantezilerinde çikolata olduğu da bilinir. Bu yüzden çikolatalı.

* Ayrıca oral seks yaparken de prezervatif kullanılması gerekir. Bunu yapan birçok çift için de bu tat ve koku cazip bir tat ve koku.

* Piyasa çıkalı bir ay bile olmadı, satışlar çok iyi gidiyor.

Eeee, bilgiler bu kadar. Çikolatalı prezervatif çıktı, haberiniz ola, gerisini size ve sizin hayal gücünüze bırakıyorum!

Söz çikolata ve seksten açılınca, seks öncesi sonrası ne yenir, ne içilir? Ne yenir ne içilirse daha iyi bir cinsel yaşama sahip oluruz, soruları da akla geldi. Sağlıklı beslenme ve seks rehberi hazırladım sizin için!

İyi seks için selenyum, magnezyum ve su
Madde 1: Seks hayatınızı önemsiyorsanız yağlardan ve karbonhidratlardan uzak durun. Tamam, karbonhidrat mutluluk verir ama abartmamak lazım.

Madde 2: Antioksidanlar hareketli bir cinsel yaşam için öneriliyor ama kafanıza göre antioksidan tabletler almayın. Mutlaka doktora danışın. Bu arada taze sebze ve meyveler ile kuru yemişler antioksidan olarak etki gösteriyor, benden söylemesi.

Madde 3: Selenyum mutlaka alın. Antioksidan etkisi de var selenyumun.

Madde 4: Bol bol sebze, meyve yiyin. Sebzeleri buharda pişirmek ideal olanı. Sakın yağda kızarmış sebze yemeyin, ağırlık çöker, uzun vadede de damar tıkanıklığı yapar.

Madde 5: Balık yiyin balık yiyin balık yiyin. Balık sevmiyorsanız hindi eti yiyin. Hormonlu tavuklardan ve kırmızı etlerden uzak durun.

Madde 6: İçebildiğiniz kadar çok su için. Doğal ve bol mineral içeren suların içilmesi ayrıca önerilir. Magnezyum önemli bir mineraldir ve sulara acılık verir. Doğadaki hafif acımsı suların magnezyumdan zengin olduğunu içilen yumuşak suların çok az magnezyum içerdiklerini unutmayın.

Madde 7: Cinsel aktivite sonrası enerjiye ihtiyaç duyduğunuzda bir şeyler yemek yerine, bol bol su için.

Kadın okuyucularıma yanıt veriyorum
"Tuzum kuru değil!"
Geçen hafta yazdığım kariyer yazısı kadınları kızdırmış. Okumayanlar için kısaca yazayım, kendi ayakları üzerinde durmak yerine paralı koca arayan genç kızlara çatmıştım. Bir araştırmadan da aldığım verilerle genç kızların yüzde 74 oranında kariyerden
önce paralı bir koca düşünmesini eleştirmiştim.

Kadın okuyucular kızmış. Hem aradılar hem de mail gönderdiler. Bana şöyle diyorlar: Senin tuzun kuru mu?

Kendim kazanıyor, kendim harcıyorum. Kimsenin eline bakmıyorum. Bu tuzu kuruluk mudur?

"İki çocuğum var, onlara nasıl bakarım" diyenlere yanıtım şudur:

"Çocuk yapmadan önce aklınız nerdeydi, bu çocuklar nasıl büyür" diye hiç düşünmediniz mi?

Kariyer konusunda ileride mutlaka yazacağım!

Haberin Devamı