Gazete Vatan Logo

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere; Sözlü sınav sonucu başarı sıralamasına göre 9 adet sözleşmeli bilişim personeli alacak.

Başvuru detayları belli oldu.
Adayların fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrikmühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olması gerekiyor.
Başvuru Şekli ve Zamanı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı (www.csb.gov.tr) sitesinde bulunan başvuru formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulduktan sonra, dilekçe ekinde belgelerle birlikte başvuruların; 29 Nisan 2019 – 03 Mayıs 2019 tarihleri arasında mesai bitimine kadar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Gelen Evrak Birimine şahsen veya son başvuru tarihinde Çevre Şehircilik Bakanlığına ulaşacak şekilde posta yolu ile yapılması gerekmekiyor. Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra gelen başvurular ile eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecek.

Haberin Devamı