Gazete Vatan Logo

Çetin Altay 2 yılda 8 filmde oynadı

Ünlü oyuncu Çetin Altay, son iki yılda tam sekiz filmde oynadığını söyledi.

Çetin Altay 2 yılda 8 filmde oynadı

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu ünlü oyuncu Çetin Altay oldu.

"FİMLERİMİ SAYARKEN ZORLANIYORUM"

Ro laldığı filmleri sayarken zorlandığını belirten Çetin Altay, "İki yıl içinde 8 film çektik. Bazen sorduklarında ben de düşünüyorum 'Kaç tane filmde yer aldım?' diye. Bir film vizyona girmeden diğerinin fragmanı ortaya çıkıyor” dedi.

"WHATSAPP KULLANAMIYORUM"

Telefon kullanamadığını ve teknoloji ile arasının kötü olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, "Telefon kullanamıyorum. Yıllardır akıllı telefon kullanamadım. Teknoloji konusunda biraz sıkıntılıyım. Nişanlım Gamze bazen bir şey olduğunda ilgileniyor. WhatsApp kullanamıyorum mesela" şeklinde konuştu.

"FOTOĞRAFLARIM SELDE ZARAR GÖRDÜ"

Çocukluğuna dair anılarının yer aldığı fotoğraflarının sel felaketinde kaybolduğunu söyleyen Çetin Altay, "Çocukluğumda bir sel felaketi yaşadık. O gün tüm fotoğraflarımız, anılarımız kayboldu ve zarar gördü. Bazen yakın dostlarımız bana çocukluk fotoğraflarımı gönderiyor 'Bizde senin fotoğrafların var' diye" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"SERİ KATİL OYNAYACAĞIM"

Komik karakterleri canlandırdığını ancak yakında seri katili canlandıracağı bir projede yer alacağını belirten başarılı oyuncu, "Hep komik karakterler oynuyorum ve herkes bunu soruyor. İleride birkaç projemiz var onların içinde bir seri katil rolü var, bir de sert karakterleri canlandıracağım bir film projemiz var” şeklinde konuştu.