Gazete Vatan Logo

Cenevre’de şov

88. Cenevre Otomobil Fuarı, yarın kapılarını açıyor. Fuarda 110’dan fazla modelin dünya ve Avrupa lansmanı gerçekleştirilecek. Otonom ve elektrikli otomobiller şov yapacak.

Cenevre’de şov

Otomobil tutkunlarının merakla beklediği Cenevre Otomobil Fuarı, yarın kapılarını basın ve madya mensuplarına açıyor. Bu yıl 88’incisi düzenlenen fuarda, 180 katılımcı 110’dan fazla modelin dünya ve Avrupa lansmanına imza atacak. 16 Mart tarihine kadar açık kalacak Cenevre Motor Show’da, toplamda 900 otomobil sergilenecek. 70 basın toplantısının yapılacağı organizasyonu 10 binden fazla uzman gazeteci takip edecek.

Yeni model çılgınlığı

Avrupa’nın en önemli organizasyonlarından biri olan Cenevre’de, uçan otomobilden 1.000’den fazla beygir güç üreten elektriklilere, sürücüsüz girebilen otonom araçlardan uçuk konseptlere kadar birçok yeni model yer alacak.

Cenevre Otomobil Fuarı’nda; Aston Martin Vantage, yeni Audi A6, plug in hybrid Bentley Bentayga, BMW 3 Serisi Active Tourer, coupe tasarımlı X4, makyajlı Citroen C4 Cactus, Ferrari 488 Pista, Ford Edge, elektrikli Hyundai Kona, yeni Santa Fe, Jaguar’ın elektrikli SUV’u i-Pace, yeni Jeep Wrangler, 3’üncü jenerasyon Kia cee’d, Subaru VIZIV Tourer, Toyota Ayga, MAT Stratos, Range Rover SV, Lexus UX, yeni Mazda 6, Vision Coupe, McLaren P15 Senna, Mercedes-Benz A-Serisi, makyajlı C-Serisi, Peugeot 508, makyajlı Skoda Fabia, Renault Alpine ve Volvo V60 sergilenecek modellerden bazıları.

Haberin Devamı

Hız makineleri sahne alacak
Cenevre’de geleceğe ışık tutacak elektrikli konseptler ve otonom araçlar şov yapacak. Honda’nın Urban EVve NeuV konseptleri, Rimac, Rinspeed Snap, Volkswagen Vizzion’ın öne çıkması bekleniyor. Morgan Aero GT, Pininfarina HK GT konsepti, Porsche 911 GT3 RS, Techrules Ren RS, Zenvo, Italdesign’ın Zerouno Duerta modeli de süper sporcular olarak dikkati çekecek.