Gazete Vatan Logo
Magazin Cem Yılmaz, Fi'nin güzelini bakın neden sildi?

Cem Yılmaz, Fi'nin güzelini bakın neden sildi?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, Fi'nin güzeli Merve Çağıran'dan ayrıldığı ve yine Fi dizisinde oynayan Cansu Melis Karakuş ile flört ettiği ortaya çıktı. İşte Fi oyuncularıyla ilgili son gelişmeler...

Cem Yılmaz, Fi'nin güzelini bakın neden sildi?

Son dönemde aşk hayatıyla sürekli konuşulan Cem Yılmaz gündemden düşmüyor.

Cem Yılmaz'ın 'Fi' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı oyuncu Merve Çağıran'dan ayrıldığı iddia edildi.

Cem Yılmaz'ın, daha sonra aynı dizide rol alan ve 2014 Best Model birincisi Cansu Melis Karakuş ile flört ettiği ortaya çıktı.

Ancak Cansu Melis Karakuş geçen akşam Hakan Sabancı'yla görüntülenince Cem Yılmaz'dan sürpriz bir hamle geldi.

Cem Yılmaz, 3 gün önce Instagram'dan takip etmeye başladığı Cansu Melis Karakuş'u sildi. (Posta)

CANSU MELİS KARAKUŞ KİMDİR?

1991 yılında dünyaya gelen Cansu Melis Karakuş aslen Konyalı. Babası Konyalı olan Cansu Melis Karakuş'un annesi de Suriye kökenli.

Annesi ve babası Cansu Melis Karakuş 16 yaşlarında iken ayrıldıkları için Cansu Melis Karakuş da annesi ve kardeşi ile birlikte İstanbul'da yaşıyor.

Yeditepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nü kazandığı zaman Kemal Doğulu ve Nihat Odabaşı’nın “Sen tam bir modelsin, kendini harcıyorsun” demesi üzerine modelliğe başladı.

O günden sonra hemen bir ajansa kayıt oldu. Yarışmaya son dakika kararıyla giren ve birinci olan Karakuş, daha sonra Türkiye’ye uluslararası arenada ikincilik getirdi.

Haberin Devamı

1.85 metrelik boyu ve kusursuz fiziği ile dikkat çekmeye başladı. 2014 Best Model olan Cansu Melis Karakuş, daha tacını yeni güzele teslim etmeden oyunculuk teklifleri almaya başladı ve kendini bu yöne çevirmeye karar verdi.