Gazete Vatan Logo

Cem Özer: Feminen bir karaktere geçiş yaptım!

'Tatlı Şeyler' filminin başrol oyuncuları Cem Özer ve Uğur Uludağ, 'Duymayan Kalmasın' programına konuk oldular.

Cem Özer:  Feminen bir karaktere geçiş yaptım!

23 Haziran’da vizyona girecek olacak 'Tatlı Şeyler' filminin başrol oyuncuları Cem Özer ve Uğur Uludağ, 'Duymayan Kalmasın' programına konuk oldular.

Hikayesini birlikte oluşturdukları 'Tatlı Şeyler' filmi hakkında konuşan ikiliden Cem Özer, canlandırdığı 'Modacı Ercan' karakteri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son olarak 'O Hayat Benim' dizisinde mafya karakteri 'Kenan’a hayat veren Özer, 'Tatlı Şeyler'de feminen bir karakter ile seyirci karşısına çıkacağını belirterek, "Mafya adamından, feminen bir karaktere geçiş yaptım. Bizim sektörde genellikle talebe göre arz gerçekleşiyor, oyuncular hep aynı karakterleri canlandırıyor. Oyuncular risk almalı, biz de bu filmde risk alarak, arza göre talep yaratmaya çalıştık. Güzel tepkiler alıyoruz, umarım başarılı olmuşuzdur” dedi.

'Tatlı Şeyler' filminin yönetmenliğini üstlenen Uğur Uludağ, bayram günü vizyonda olacaklarını dile getirerek, "Çok tatlı bir film oldu, fragmanı izleyen herkesin yüzünde bir gülümseme oluşuyor, umarım filmi izleyenler de salondan kahkahalar ile ayrılır” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

'Tatlı Şeyler' filminde iki modacı arkadaş; defilelerine yetişme telaşıyla yola çıkmaları sırasında, arabalarında sevimli mi sevimli bir bebekle beraber para dolu bir çanta bulurlar. Bu andan itibaren, yolculuğun seyri hem bebeğin ailesi hem de onları kovalayan mafya ile birlikte belalı bir şekilde değişecektir. İstanbul’dan Dalyan’a uzanan yol hikayesinde Cem Özer ve Uğur Uludağ’ın yanı sıra İlhan Şeşen, Cem Uçan, Demet Şaşmaz, Toprak Sergen, Ece Üstündağ (Bebek), Demet Tuncer, Sevil Akı, Sami Levi, Yiğit Uçan ve Barış Ataş yer alıyor.