Tüplüsü katliam tüpsüzü spor mu?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy zıpkınla dalışı tüpsüz yapıyormuş.

İki yakışıklı oyuncu tüplü zıpkın avcılığına şiddetle karşıymış.

Tüplüsü katliam tüpsüzü spor mu

Tüple dalan ve elinde zıpkın olanları gördüklerinde Sahil Güvenlik’i arayıp şikayet ediyorlarmış. Kıvanç bu işi bir spor olarak gören zıpkın camiasının bu konuda çok hassas olduğunu vurgulamış. ‘’Tüple zıpkın avı katliamdır’’ demiş. Zıpkın kullanmanın denizde nefesini tutup derine inildiği zaman kişinin yeteneğine ve gücüne kalmış bir avlanma türü olduğunu söylemiş.

Ancak zıpkınla tüpsüz dalanların avlarını yanıltmak için genelde üstlerine komandolara benzer dalış kıyafetleri giydiklerinden bahsetmemiş. Balıklar açısından ikisi arasında fark yok. Yani Kıvanç ile Çağatay’ı ellerinde zıpkınla gördüğünde ‘’Ne güzel spor yapmaya gelmişler’’ demiyorlar.

Tüplü dalan avcılara da ‘’Sizi gidi katliamcılar’’ gözüyle bakmıyorlar. Zaten tüpsüzüne spor diyorlarsa tüplüsüne katliam demek mantıksız. Sonuçta onlar da tek tek avlıyor dinamit atıp toplu halde öldürmüyor.

Kıvanç ile Çağatay en iyisi yakala bırak yöntemini uygulasın. Zıpkınla balıkları parçalayacaklarına olta avını denesin. Ancak o zaman iddia ettikleri gibi spor yapmış olurlar!

Haberin Devamı

Tüplüsü katliam tüpsüzü spor mu

Ciciş sisters buraya yumruk havaya

Canım Türkiyem’in ‘Cicişler’i Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler son zamanlarda birbirleriyle pek geçinemiyor. Ya da gündeme gelebilmek için aralarında kurguladıkları senaryo gereği sürekli kavga ediyor.

Ciciş Sisters geçtiğimiz aylarda Etiler’deki evlerinde kavgaya tutuşup karakolluk olmuştu. Polislerin zor ayırdığı arbede hastanede son bulmuştu. Çılgın kardeşler şimdi de yaz sezonunun gözde tatil beldesi Alaçatı sokaklarında birbirine girmiş. Saç saça baş başa kavgaları sırasında birbirlerine ‘Senin kafan iyi mi?’ diye bağırıyorlarmış.

Televizyonda yayınlanan görüntülerde Ceyda Ersoy kardeşi Esra’yı yerlerde sürüklüyormuş. Ciciş Sisters ikilisi harcanıyor. Oysa ekranda kendilerine ait bir reality şovları olsa reyting rekoru kırarlar. Kardashian’lar reality şovları sayesinde ailecek dünya çapında üne kavuştu. ‘Keeping Up With the Kardashians’ dizisi 15’inci sezonunu geride bıraktı. Amerikalıların Kardashian familyası bizim Ciciş Sisters’ın yanında sönük kalır. Yapımcılar bugüne kadar bunu nasıl düşünememişler anlamak mümkün değil. Hep aynı tür diziler, yarışmalar ve birbirinin kopyası bıkkınlık veren programlar. Uyanın artık uyanın. Bu fırsatı kaçırmayın. İşte size gerçek reality şov yıldızları.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR