Alişan usulü maço romantizm

Alişan’ın 3,5 aylık hamile eşi Buse Varol magazin dünyasının ayrılmaz ikilisi sevgili Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı’nın ekrandaki ‘2 Sayfa’ programına konuk olmuş.

28 yaşındaki oyuncu 42 yaşındaki türkücü kocasının hamile olduğunu öğrendiği gece ona güzel bir mektup yazdığını söylemiş.

“Hayatım boyunca çocuk yapmayı çok istedim bunu en aşık olduğum insandan yapmak hiç aklıma gelmezdi” demiş.

Buse mektubu okuyunca çok duygulandığını ve gözyaşlarını tutamadığını itiraf etmiş.

Alişan ayrıca birlikteliklerinin 9’uncu ayını kutlamak için Buse’nin canlı yayına katıldığı televizyon stüdyosuna çiçek de göndermiş.

“Aşktan evlilikten umudu kestiğim anda sen çıktın karşıma” diye de anlamlı bir de not eklemiş.

Buse Varol notu canlı yayında okumuş.

Sonra yine gözyaşları dökmüş mü bilmiyorum ama ben şahsen oturup ağlamak istiyorum.

Eşimin hamile olduğunu öğrendiğimde mektup yazmak aklımın ucundan bile geçmemişti.

Hem biz bir değil iki kez aynı durumu yaşadık.

İkincisinde de iki satır bir şeyler karalamayı akıl edemedim. Üstelik o zamanlar şimdiki gibi değildi mektup yazmak son derece normaldi. Ünlü türkücü bir yandan ‘eşim tabii ki ayağımı yıkar terliğimi de getirir’ diyor. Öte yandan bebek beklediğini öğrendiğinde ona duygusal mektuplar yazıyor.

Haberin Devamı

Sadece onunla da kalmıyor stüdyoya çiçek yolluyor, romantik notlar iliştiriyor. Her evli erkeğe örnek olacak düşünceli davranışlar sergiliyor.

Hem prensiplerinden hem de duygusallığından vazgeçmiyor. Alişan

usulü maço romantizm budur işte!

Uzun süre ortalıkta yoktu orangutanların yüzü oldu

Beren Saat’in bir süredir sesi sedası çıkmıyor.
Ne bir dizisi var ne de bir sinema veya reklam filmi.
Popçu eşi Kenan Doğulu’nun konserlerinde perde arkasında gizleniyor.
Eşine sürekli destek oluyor ama kendisini göstermemeye gayret ediyor.
Sosyal konulardaki duyarlılığıyla bilinen ünlü oyuncu sonunda dayanamamış.
Greenpeace’in orangutanları kurtarmak için başlattığı bir kampanyanın Türkiye yüzü olmuş. Annesi ölen yavru orangutan ile onu odasına saklayan küçük kızın animasyon videosunu seslendirmiş.
Söz konusu video bir hafta önceki Dünya Orangutanlar Günü’nde tüm dünyada izlenmiş.
34 yaşındaki Ankara doğumlu iyi kalpli hayvansever Balık burçlu içi ve dışı ayrı güzel dünya tatlısı oyuncu. Saat, uzun bir süre ortalıkta yoktu. Sonunda orangutanların yüzü oldu!
Sibel Beyonce Can
Sibel Can, ‘Bodrum Antik Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konserdeki kıyafetiyle Beyonce’yi anımsatmış.
Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcının son Chicago konserinde giydiği Versace kostümü çok konuşulmuştu. Sibel’in giysisi Beyonce ile aynı sarı siyah renk tonlarını taşıyormuş. Ancak Beyonce’nin kısa şortu yerine Sibel uzun elbise tercih etmiş. Beyonce kapüşonu ve peleriniyle Sibel ise göğüs dekoltesiyle dikkat çekmiş. Tıpkı 36 yaşındaki Beyonce gibi 48 yaşındaki Sibel Can da 3 çocuk annesi. Sibel kariyerine 14 yaşında iken oryantal dansçı olarak başladı. Beyonce de onun gibi erken yaşlarda dans yarışmalarına katıldı.
Sibel zamanla kendini geliştirdi, assolistliğe yükseldi ve şarkıcılıkta karar kıldı. Beyonce ise Destiny’s Child gurubuyla üne kavuştuktan sonra solo olarak kariyerine devam etti. İkisi de yıllardır sahnelerde. İkisi de çok popüler ve başarılı. Ortak yönleri çok. Şimdi sahne kostümleri de benziyor. Onlarınki Beyonce Giselle Knowles-Carter.
Bizimki de bundan böyle Sibel Beyonce Can!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR