Ey Ivana nerelerdesin bikiniliysen ‘bizımlasın’

Ivana Sert uzun süredir ortalıkta görünmüyordu.

Sosyetik ikoncan ekrandaki tarz yarışması jürisinde popüler oldu ve bu sayede sürekli iş buldu. Adından bir marka yarattı. Memleketi gezerek kadın hayranlarıyla söyleşiler yaptı ve iyi para kazandı. 38 yaşındaki güzel, hırsı ve çalışkanlığıyla iç çamaşırı mankenliğinden sosyetik gelinliğe ve televizyon yıldızlığına yükseldi.

Ivana Sert kimsenin ona yol göstermesine gerek kalmadan ne zaman nerde ne yapacağını iyi biliyor. Yeniden gündeme gelebilmek için en ekonomik ve etkili yöntem olan sosyal medyayı kullanıyor.

Düzgün vücudunu gözler önüne seren ince bikinisiyle güneşlenirken kuşbakışı çekilmiş seksi fotoğrafını paylaşıyor.Instagram takipçilerine ‘Günaydın’ diyerek kendini hatırlatıyor.

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
Paris Hilton KKTC’de düzenlenen bir etkinliğe katılmasından adadaki Rumlar rahatsız olmuş. Amerikalı iş kadını kendisini hedef alan eleştirilere canlı yayında tepki göstermiş. Ada TV adlı kanaldaki ‘Günaydın Ada’ isimli programa katılan Hilton otellerinin varisi 37 yaşındaki jet sosyetik model Rumlara çağrıda bulunmuş. “İyi komşu ilişkilerinde bulunun güven oluşturun ve düşmanlık beslemeyin” şeklinde konuşmuş. Sonra da sodasını yudumlayarak “Hazmetmesini öğrenin” demiş. Bu hareketiyle ekran başında kendisini izleyen Rumları deli etmiş. Paris’in ağzına sağlık. Çok anlamlı ve doğru bir mesaj vermiş. Ama bunu yaparken belki biraz daha diplomatik bir yöntem kullanabilirdi.
Ünlü isimlerin sıfır makyaj modası
Sosyal medyadaki ünlü isimlerin arasında sıfır makyajla çekilen fotoğraflarını paylaşmak moda oldu. Son olarak oyuncu Merve Sevi de bu akıma uymuş. Ancak tedbirli davranıp pozunu yorumlara kapatmış. Brezilyalı manken Adriana Lima da sıfır makyaj modasına uymuş. Ancak fotoğrafını yoruma kapatmamış. Ünlü yıldızlar arasındaki sıfır makyaj modası yayılır. Neden mi? Photoshop ile o görüntülerin üzerinde diledikleri gibi oynayabiliyorlar da ondan!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR