Instagram’da birinciliği kaptı kutlamak için Haka dansı yaptı

Serenay Sarıkaya Instagram’da 7 milyon takipçiye ulaşmış. Bu daldaki rakipleri Elçin Sangu, Demet Özdemir ve Aslı Enver’i geride bırakmış. 27 yaşındaki oyuncu başarısını dans ederken çekilmiş bir videosunu takipçileriyle paylaşarak kutlamış. Görüntüsünün altına da “7 milyonu harika bir video ile kutluyorum. Sizleri çok özledim’’ diye yazmış. Hayranlarından ne zaman uzak kalmış da özlemiş bilemem ama yaptığı dans konusunda bir fikrim var. Yeni Zelanda’nın Maori yerlilerine ait ‘Haka’ adında 140 yıllık geçmişi olan bir savaş dansı vardır. Eskiden savaşlardan önce kendi güçlerini göstermek ve karşı tarafı korkutmak için kullanırlarmış. Amaç rakiplerinin moralini bozarak mücadeleye başlamadan psikolojik bir üstünlük sağlamakmış. Haka Dansı günümüzde rugby başta olmak üzere ulusal takımları tarafından spor karşılaşmaları öncesi yapılıyor. Sergilenen hareketler hırçın ve ürkütücü, dansçıların mimikleri sert gözükse de aslında duygusal anlamlar taşıyor. “Yan yana durun yan yana, zirveye çıkacağız zirveye, güneşin doğduğu yere” gibi birlik, beraberlik içeren sözler içeriyor. Serenay’ın iki dansçıyla yaptığı söz konusu dans da Haka Dansı’nı andırıyor.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu sanki rakiplerine gözdağı veriyor. Sosyal medya popüler olalı savaş alanları değişti. Kozlar artık meydanlarda değil Instagram’da paylaşılıyor. Serenay da kurallara uymuş. Instagram’da birinciliği kaptı. Kutlamak için Haka Dansı yaptı!

BEBEK’TEKİ ÇÖP ARABASININ İÇİNDE BİLE ÜNLÜ GÜZELLER VAR

İstanbul’un gözde semtleri Nişantaşı ve Bebek başka hiçbir yere benzemiyor. Dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının gözdesi Beverly Hills bile onların yanında sönük kalıyor. Nişantaşı ve Bebek’te mağazalar, barlar, kafeler, kulüpler ve birbirinden ünlü simalardan geçilmiyor. Bu nedenden dolayı magazin muhabirleri sürekli oralarda nöbet tutuyor. Zaman zaman da emeklerinin ve sabırlarının karşılığını alıyorlar. Çakırkeyif ünlülerin ağzından haber niteliğinde laflar kapıyorlar. Ya da ünlü isimlerin son derece ilginç görüntülerini yakalıyorlar. Özellikle Bebek’te muhabirlere harika malzeme çıkıyor. Yıllar önce Hülya Avşar ile evliyken Kaya Çilingiroğlu’na bir bar çıkışında park edilmiş arabayı kastederek “Ferrari sizin mi?” diye sormuşlardı.

Haberin Devamı

Instagram’da birinciliği kaptı kutlamak için Haka dansı yaptı

Kaya da “Siz Feraye’yi nerden tanıyorsunuz?’” diye cevap vererek gizli ilişkisini kendi ağzıyla ortaya çıkarmıştı. Geçtiğimiz akşam yine Bebek’te tesadüfen yine aynı bardan çıkarken Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızı Yağmur’un topuğu takılmış. Ayakkabıları bir tarafa fırlayan 33 yaşındaki Yağmurcuk kendini bir anda belediyeye ait çöp toplama aracının içinde bulmuş. Beverly Hills avucunu yalasın. Bebek’teki çöp arabasının içinde bile ünlü güzeller var!

DİĞER YENİ YAZILAR