Ne Apollo ne Adonis ne Eros varsa yoksa popçu Sinanos

Ne Apollo ne Adonis ne Eros varsa yoksa popçu Sinanos

Sinan Akçıl ile aşk yaşayan Buse Narcı sevgilisiyle olan birliktelikleri hakkında bir konuşmuş pir konuşmuş. 25 yaşındaki güzel oyuncunun 36 yaşındaki bebek yüzlü popçuyla olan ilişkisinde her şey yolunda gidiyormuş. Buse, kusursuz bir vücuda sahip olduğunu söylediği aşkı Sinan’a ‘’Benim Yunan heykelim’’ diye sesleniyormuş. Yıllar önce flört ettiğim bir kız arkadaşım da herkesin içinde bana ‘Padişahım’ derdi. Herhangi bir benzerlikten dolayı değil sadece öyle seslenmekten hoşlandığını söylerdi. Bana fazla iddialı ve abartılı bir hitap şekli olarak gelirdi. Arkadaşlarım da zaten benimle sürekli dalga geçerdi. Belki bu nedenden dolayı beraberliğimiz uzun sürmedi.

Sinan Akçıl sevgilisinin kendisine ‘’Benim Yunan Heykelim’’ diye seslenmesinden hoşnut olabilir. Ancak elinde olmadan havaya girmeye başlarsa her an grizu misali bir ego patlaması yaşayabilir. Sinan’ın Buse ile olan ilişkisinin ne kadar devam edeceğini bilemeyiz. Bildiğimiz tek şey ne Zeus ne Adonis ne de Eros. Artık bundan sonra varsa yoksa popçu Sinanos!

Haberin Devamı

İki cambaz bir ipte oynamaz

Cem Yılmaz oğlu Kemal’in 6’ncı yaş gününü bu akşam Bodrum’daki villasında vereceği bir davetle kutlayacakmış. Ünlü komedyen 4,5 yıl önce boşandığı çocuğunun annesi Ahu Yağtu’yu da partiye davet etmiş. Sadece davet etmekle yetinmemiş aynı zamanda evinde kalabileceğini söylemiş. İddiaya göre 4 aylık sevgilisi Defne Samyeli buna tepki göstermiş. Ahu Yağtu ile karşılaşmak istemediği için partiye gelmeyecekmiş. Yani ünlü çiftin uyumlu giden ilişkilerine nazar değmiş. Ufak çapta bir kriz yaşanmış.

Cem’i aslında kutlamak gerekiyor. Her erkek onun gibi yapamaz. Çocuğunun doğum gününde annesiyle birlikte olmak istediğini bildiği için düşünceli davranmış Ahu’yu çağırmış. Boşandıklarından beri Cem’in oğlunun annesine karşı olan dostça ve son derece medeni tutumu devam ediyor. Bugüne kadar hep birlikte tatillere çıkarak bunu zaten gösteriyor. İki yetişkin kız çocuğu sahibi olan Defne bu durumu çok iyi biliyor. 46 yaşındaki eski sunucu yeni şarkıcının sevgilisinin oğlunun hatırına eski eşine yaptığı jesti olgunlukla karşılaması beklenirdi. Ama o kapris yapmayı tercih etmiş. ‘Ya eski eşin ya yeni’ sevgilin demiş. İki cambazın bir ipte oynayamayacağını göstermiş!

Haberin Devamı

Ne Apollo ne Adonis ne Eros varsa yoksa popçu Sinanos

UNDER THE SEA CLUB

Yazın bunaltıcı sıcaklarından kurtulmak için tek çare denize girmek. Hatta mümkünse en dibine çökmek. Tıpkı Burak Sevinç’in yaptığı gibi... Profesyonel bir dalgıç olan 33 yaşındaki oyuncu Fethiye’de denizin altı metre derinliğinde çadırıyla kamp kurup çay içmiş. ‘’Suyun altında özgürlük yaşadım. Herkese tavsiye ederim’’ demiş. Fethiye’nin bir koyunda ‘Hillside Beach Club’ varsa. Denizin altında da Burak’ın ‘Under the Sea Club’ı var!

DİĞER YENİ YAZILAR