Dikkat çekmek için ne yapacağını şaşırdı!

Maalesef olmuyor, olmuyor Hülya Avşar...Gündeme gelme özelliğin geçtiyse ne yaparsan yap amacına ulaşamazsın...

N erede o 80’ler 90’lar hatta 2000’in başı seneler? Eski günler geride kaldı. Sosyal medya magazin haberlerini sildi attı ünlülerimiz için bambaşka bir yön aldı. Ülkenin en tanınmış kadını Hülya Avşar bile gündeme gelmekte zorlanmaya başladı. Avşar Kızı bir zamanlar ne yapsa ne dese anında haber oluyordu. Şimdi ‘Selfi’ adındaki otobiyografik filmi gişede hüsrana uğruyor. Sinema salonlarında parmakla sayılacak kadar az izleyici buluyor. Ancak azimli ve kararlı Hülya reklamını yapmakta yılmıyor. Yazlığında havuza atlayıp yüzerken görüntüsünü paylaşıyor. İlgi çekince arkası yarın pembe diziler gibi devamını getiriyor. Instagram’a yüklediği son videoda arabasından inip dans ediyor. Derken aracı birden hareket edip uzaklaşmaya başlıyor. 54 yaşındaki yıldız otomobilin arkasından koşup yetişiyor. Bunu da video olarak internete yüklüyor.

Tek başına sanki bir reality şov yapıyor. Ama maalesef olmuyor, olmuyor, olmuyor. Dikkat çekmek için ne yapacağını şaşırırsan. Arabadan inip ardından koşmaya başlarsın. Ama gündeme gelebilme özelliğin geçtiyse. Yetişsen bile yine de amacına ulaşamazsın!

Haberin Devamı

Hayatta rahat etmenin yolu Denzel’i dinlemek
Dünyaca ünlü aktör Denzel Washington hayatı çözmüş. 63 yaşındaki oyuncu 35 yıllık evliliğinin sırrını paylaşmış. ‘‘Bugüne kadar eşim ne dediyse yaptım, ağzımı açmadım’’ demiş. Olay bitmiştir. Bir erkek için evliliği sürdürmenin tek yolu budur.
Söz dinleyeceksin ve hiç sesini çıkartmayacaksın. Akıllı erkek aynen böyle yapar. Aksini denerse zaten kaybeder. Beyler!
Kulağınıza küpe olsun. Eşinizle girdiğiniz tartışmayı kazanamazsınız. Haklı bile çıksanız kendini kötü hissedersiniz.
Evli misin? Huzurlu ve mutlu yaşamak istiyor musun? Dırdır yerine kafanı dinlemekten yana mısın? O zaman yapman gerekeni asla unutma. Bir an bile olsun aklından çıkarma. İstiyorsan bu hayatta rahat etmek En sağlam yolu Denzel’i dinlemek.
‘Salt Bae’ en seksi bekar
Nusret Gökçe’nin önlenemez yükselişi son sürat devam ediyor. 34 yaşındaki etçi önce kendine sınırsız imkanları olan varlıklı bir ortak buldu. Sonra Etiler’de başladığı restoranlarının şubelerini açmaya başladı. Derken ‘Salt Bae adını verdiği ete tuz dökme hareketiyle dünya çapında üne ulaştı. Katar, Dubai, Abu Dhabi derken Miami ve New York şubeleriyle Amerika’ya sıçradı. DJ Khaeled, Beyonce, Jay Z gibi ünlü yıldızların malikanelerinde barbeküler yaptı. Leonardo Di Caprio, David Beckham gibi ünlü isimleri de restoranlarında ağırladı. İnternette fenomen hale geldikten sonra Hollywood’da adını duyurmayı başardı.
Nusret şimdi de New York Post’un ‘En Seksi ve Gözde 25 Bekar’’ listesine girmiş. Üstelik yanında bir tek kadınla bile bir poz vermeden. Sadece etleriyle haşir neşir olarak çektiği görüntülerle. Son olarak elinde tuttuğu kendi kafasından büyük bir pirzola parçasını ısırıyordu. Ufak tefek olabilir ama kendine verdiği hava dikkat çekici imajı ve karizması yeter.
Erzurum’un gururu Nusret’in başarısını alkışlamak gerek. ‘Salt Bae’ deyip ete tuzlama hareketi çekti. Karşı cinse gerek duymadan ‘En Seksi ve Gözde Bekar’lar listesine girdi. Bunu yapabilecek yeryüzünde bir başka bir erkek varsa, hodri meydan!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR