Erkeklere güven olmaz gidenin de yeri dolmaz

Burcu Esmersoy geçtiğimiz Mayıs’ta 1 yıldır aşk yaşadığı iş adamı sevgilisiyle New York’ta dünya evine girdi. Daha önce başından tatsız bir deneyim geçen ünlü sunucu bu kez hayatından son derece memnun görünüyor. 3 ayını doldurmamış evliliğinde aradığını bulduğunu kocasıyla mutlu ve huzurlu olduğunu her fırsatta söylüyor.

41 yaşındaki ünlü güzel bir AVM söyleşinde kendisine yöneltilen ‘’Eşiniz çapkın mı?’’ sorusunu ‘’Beni gördükten sonra sizce çapkınlık yapabilir mi?’’ diye yanıtlamış. Burcu espri yapmaya çalışmış olsa bile fazla iddialı konuşmuş. Bu konuda her zaman tedbirli olmakta yarar vardır. Kendine güvendiğin gibi kimseye güvenmeyeceksin. Ne kadar popüler ne kadar havalı olsan işe yaramaz. El elden üstündür. Ayrıca senden daha güzel, daha çekici, daha gösterişli, daha cazibeli olması da gerekmez.

‘Benim sadık eşim’ diye bağrına bastığın adam bir an boş bulunup seni aldatır, sonra karşında diz çöküp göz yaşları dökerek ‘’Affet beni’’ diye yalvarır. Çapkınlık konusunda erkeklere asla güven olmaz. Gidenin de yeri kolay kolay dolmaz. İnanmıyorsanız Demet Şener’e sorun!

Haberin Devamı

Ajda gelmiş nazara çocuk olmadı kazara
Ajda Pekkan son röportajında ‘’Keşke kazara çocuk sahibi olsaydım’’ demiş. Ancak o dönem ayaklarının üstünde zor durduğunu ve çocuğunun terbiyesi ve istikbaliyle uğraşamayabileceğini sözlerine ilave etmiş. ‘’Tabii ki bir ana olarak çocuğumun üstüne çok düşerdim. Çünkü ben fedakar bir insanım. Ama eminim o zaman da çocuğum beni deli ederdi’’ demiş. Fedakarlık anneliğin zaten doğasında var da çocuğunun onu deli edeceği konusunda sevgili Ajda yerden göğe kadar haklı. Özellikle büyüdükçe ve seneler geçtikçe. Çünkü Ajda’nın kendisi her yıl bir öncekinden daha genç göstermeyi başarıyor.
Bakın yıl oldu 2018. Ajda taş çatlasa 38. Ama ortalıkta kızı veya oğlu olarak 50’sini devirmiş birisi olsa havası kaçardı. Bir de torun sahibi olsa ‘Yaşlanmayan Yıldız’ imajı tamamen zedelenirdi. Nasıl sürekli olarak estetikli diyorlarsa bu kez ‘’Nine Star’’ filan derlerdi.
Süperstar mutlaka çok iyi bir anne olurdu. Altın gibi kalbi vardır. Kader, kısmet işte. Ajda gelmiş nazara. Çocuk olmadı kazara! Gerisi ‘Palavra, Palavra, Palavra’.
Erkeklere güven olmaz gidenin de yeri dolmaz
Kilo olunca yağlar fışkırıyor incelince de popo yok oluyor
Serenay Sarıkaya’nın Instagram hesabına yüklediği son fotoğraflarındaki hali beğenilmemiş. 27 yaşındaki oyuncunun işgüzar takipçilerinden ince SS görüntüsüyle ilgili eleştiriler gelmiş. Yapılan yorumlar Serenay’ın vücut hatlarının düzleştiği yönündeymiş. Hayranlarına göre fazla zayıflayınca vücudunun kıvrımları kaybolmuş.
‘’Popon nerede?’’ ‘’Kız resmen kurumuş’’ ‘’Kız o ne öyle dümdüz’’ diyenler olmuş.
İdeal formunu bulmak zor. Kilo olunca yağlar fışkırıyor. İncelince de popo yok oluyor!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR