Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Didem Soydan tuvaletinde iç çamaşırılı ateşli pozlar paylaşırken şimdi havlusuz havuzdan çıkamıyor.

Didem Soydan ülkemizin en gözde mankenlerinden. 34 yaşındaki model ve oyuncunun çarpıcı bir güzelliği var. Podyuma her yürüdüğünde kusursuz fiziğini gözler önüne seriyor. Uluslararası defilelere katılıyor, New York sokaklarında pozlar veriyor, İstanbul trafiğine takılmamak için metroyu kullandığında kokudan rahatsız olup insanların deodorant kullanmasının zorunlu olmasını öneriyor. Didem geçtiğimiz gün tatil için gittiği Çeşme’de kaldığı otelin havuzundan çıkarken objektifleri fark edince arkadaşından yardım istemiş. Beline sardığı havlu gelene kadar da merdivenlerde oturup beklemiş. Neden?

Selüliti, fazla kilosu, vücudunda defolu bir durum yok. Didem bikinisiyle fotoğrafının çekilmesinden rahatsızlık duyabilecek dünyadaki en son kadın.

Evinin tuvaletinde iç çamaşırıyla verdiği ateşli pozları Instagram’da paylaşarak olay yaratmıştı. Şimdi havlusuz havuzdan çıkmaya çekiniyor.

‘’Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu’’ derler.

Haberin Devamı

Manisa Tarzan’ı Örümcek Adam’a karşı diyebilirler...

Türk asıllı Alman oyuncu Numan Acar’ın Hollywood macerası devam ediyor. 43 yaşındaki başarılı oyuncu ‘Prison Break’ ve ‘Homeland’ dizileriyle başladı. 2017 yılında yönetmen Fatih Akın’ın ‘In the Fade’ adlı gerilim filminde rol aldı. Önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Will Smith ve Naomi Scott ile kamera karşısına geçtiği ‘Aladdin’ adlı filmi yeni tamamladı. Karakter rolleri için piyasanın aranan isimleri arasına giren Numan son olarak başrolünü Tom Holland’ın üstlendiği ‘Spider Man: Far From Home’ filminin kadrosuna katılmış. Numan Acar’ın şansı açıldı. Yakında kendisini başrollerde bile görebiliriz. Hatta senaryoyu değiştirip ‘Spider Man’ filminde onu başroldeki Tom Holland’ın karşısına bile koyabilirler. Filme de ‘Manisa Tarzan’ı Örümcek Adam’a Karşı’ diyebilirler!

DİĞER YENİ YAZILAR