Kadınlar Müge gibi olsa erkekler bayram ederdi

Güzel oyuncu Müge Boz, kendisine yatırım yapan bir isim. Dünyada her kadın onun gibi davransa ne kadar iyi olurdu.

Kayıt Dışı’ dizisindeki İdil’i canlandıran Müge Boz birinin sevgilisi olup aşk skandallarıyla beslenen hayat tarzı istemediğini söylüyor.

Giyinip süslenip ortalıklarda kendini göstermektense vaktini değerlendirip kitap okumaya, araştırmaya, kendini geliştirmeye ayırıyor.

‘’Pahalı çantalar ve ayakkabılar almak yerine kitaplar, DVD’ler almayı tercih ediyorum’’ diyor.

34 yaşındaki güzel oyuncu daha önce de sosyal medya yerine tasarım ve elişi ile gibi verimli işlerle uğraştığını açıklamıştı.

Yugoslav göçmeni bir anne ve Egeli bir babadan dünyaya gelen Müge hem güzelliği hem de zekasıyla farkını belli ediyor.

Uzun vadeli düşünüp üstüne başına aksesuarına değil birikimine, gelişimine yani kendisine yatırım yapıyor.

Yoksa hangi kadın çantaya ayakkabıya hayır diyebilir?

Onların yerine kitap okumayı, DVD izlemeyi seçebilir?

Dünyada her kadın onun gibi davransa ne kadar iyi olurdu.

Erkekler için büyük avantaj.

Düşünsenize.

Sevgililerine pahalı hediyeler almalarına gerek yok.

Bir kitap, bir DVD ya da bir kütüphane üyeliği yeter.

Var ya.

Kadınlar Müge Boz gibi olsa.

Erkekler bayram ederdi bayram!

Allah hakkı üç dediler son anda vazgeçtiler
Gülşah Saraçoğlu ile iş adamı eşi 2010 yılında evlenip 2012 yılında boşandı. Ünlü modacı bu ayrılığa 2 yıldan fazla dayanamadı ve 2014’te eski eşiyle bir daha evlendi. Bu kez birliktelikleri 1 yıl sürdü.

36 yaşındaki tanınmış tasarımcı ile eşi 2015’te tekrar yollarını ayırdı. “Bu iş artık bitti” derken çift bu yılın başında nişanlandı. Yüzüklerini de ‘yaşam mimarı’ lakabıyla bilinen ünlü inşaatçı Ali Ağaoğlu taktı. Daha önce iki kez evlenip ayrılmış çift neden nişan yapmaya gerek duyar demeyin. Bir bildikleri varmış. İşi sağlama almak ve bu sefer emin olmak istemişler. Nitekim 3. kez dünya evine girmeye hazırlanırken yine karar değiştirmişler.

Gülşah 7 yaşındaki oğlunun babasıyla olan fotoğrafları Instagram’dan silmiş. İddiaya göre birlikte olmaya başladığı bir başka iş adamıyla yurt dışına tatile gitmiş. Kafanız karıştıysa hiç dert etmeyin. Bir de kendinizi onların yerine koyun. Hayat her zaman planladığınız gibi olmuyor. Tam işler yolunda gidiyor sandığınızda aksilikler çıkabiliyor.

İşte Gülşah ve 2 kez nikahlı eşi sonra nişanlısı olan Bey’in durumu.

Allah hakkı üç dediler.

Son anda vazgeçtiler!

Nusret’in dinozor pirzolası
‘Salt Bae’ adını verdiği kendine özgü ete tuz serpme hareketiyle kısa süre içinde internette fenomen olan kasap Nusret Gökçe işi büyütüyor.

Miami’den sonra New York’da şube açan, sürekli yeni girişimlerde bulunan dünyaca ünlü etçi sadece işlerini değil porsiyonları da büyütmüş. Erzurum’un gururu 35 yaşındaki şovmen son paylaştığı videoda devasa bir pirzolayı kemiğinden tutup afiyetle yerken gözüküyor.

Öncesinde simgesi olan beyaz t-şirtinin yakasına aynı renk bir peçete iliştirip meşhur Salt Bae hareketini yapmayı da ihmal etmiyor. Nusret yaratıcı ve farklı tarzıyla dikkat çekmesini çok iyi biliyor. Nerdeyse tabağa sığmayan irilikteki pirzolasını savaştan dönmüş ve uzun süre aç kalmış Vikingler gibi ısırırken de tüm hünerlerini gösteriyor. Ete tuz serpme hareketiyle başladı. Hollywood yıldızlarına barbeküler yaptı. David Beckham, Leonardo Di Caprio gibi ünlüleri restoranlarında ağırladı. Şimdi de dinozor pirzolasıyla karşımıza çıktı!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR