Survivor adası diye başladılar aşk adasına çevirdiler

Survivor adeta aşk adası oldu. Birçok yarışmacı rakipleriyle aşk yaşıyor. Bu furyaya katılan son çift ise Birsen Berkgöz ile türkücü Nihat Doğan birlikteliği.

Survivor sona erdikten sonra yarışmacılar arasında adada başlayan yakınlaşmalardan aşk yaşamaya başlayanlar olduğu iddia edildi. Önce Yunanistan Survivor yarışmasında mücadele eden seksi ve cazibeli Rodanthi Kaparou’nun Hilmi Cem İntepe’den hoşlandığı söylendi.

Sonra yarışmacılardan Sema Aydemir ile 2018 şampiyonu Adem Kılıçcı’nın ilişkisi var dendi. Sema Aydemir yapılan yakıştırmaya ‘Benimle uğraşmayın gidin magazin haberi olmak için el ele gezenleri haber yapın’’ diye haşin bir tepki verdi. Dedikoduların tam sonu geldi derken yarışmacı Birsen Bekgöz Instagram hesabından farklı takımda yarışan Nihat Doğan’a olan aşkını ilan etti.

37 yaşındaki Berlin Almanya doğumlu Türkiye rekortmeni atlet 42 yaşındaki türkücü için ‘’Yüzüm kime gülüyorsa yüreğim ona aittir’’ dedi. Samimi açıklamasına bakılırsa kısa mesafe koşucusu Birsen Bekgöz yarışmanın yapıldığı Dominik’teki ıssız adada kısa süre içinde gönlünü kaptırmış.

Haberin Devamı

Açlık, stres, kazanma hırsı, elenme endişesi ve yarışmacılar arasında sürekli kaynayan dedikodu kazanından yüreğini kaptırmaya fırsat bulması ilginç. Atlamalar, hoplamalar, zıplamalar, yerlerde sürünmeler, tepelere tırmanmalar, sular içinde yüzmeler, iplere tutunmalar, ödül oyunları bir yere kadar.

Arada bir romantizm olmayınca hepsi boş.

Survivor adası diye başladılar aşk adasına getirdiler.

Love Boat denizlerdeyse Love Island da Dominik’te!

Geçinemiyorum deme Eliz’i dinle

Popçu Murat Boz ve uzun sakallı modacı Benan Beran ile olan ilişkileriyle üne kavuşan Eliz Sakuçoğlu varlıklı olmadığını söylemiş.
‘’Ailem zengin değil. Büyük paralarım yok. Bazen cebimde 50 TL ile dolaşıyorum. Cipimi bile borçla aldım’’ demiş.
Ne güzel. 50 TL neyine yeter demeyin kadındaki yeteneği kabullenin. Cebinde deposunu dolduracak para yok ama altında cip var. Eliz ayrıca kıyafetlerinin de eski olduğunu iddia etmiş.
Aramızda para toplayıp yardım edelim diyeceğim ama 34 yaşındaki tasarımcı işi çözmüş.
Bir şekilde parasını idare etmesini biliyor. Üstelik varlıklı gibi yaşamasını başarıyor.
Nasıl yapıyor formülü nedir bilemem. Bu işi çözemezsin şişedeki sihirli cinle. Geçinemiyorum deme en iyisi Eliz’i dinle!
Eski hamam eski tas! Cem Yılmaz: İlke imza atacak yine bildiğini yapacak
Cem Yılmaz’ın sağ veya sol kolu her halükarda yakın dostu deneyimli oyuncu Zafer Algöz ünlü komedyenin yeni projesiyle ilgili bilgi vermiş.
‘’Cem bu kez farklı bir şey yapacak. Türkiye’de bir ilk’’ demiş.
‘Kara Komik Filmler’ adlı projede yine her zamanki kadro olacakmış ama ilk 60 dakikada bir film ikinci 60 dakikada başka film izleyecekmişiz.
İki bağımsız filmi bir seansta sunacaklarmış.
Bundan daha kötü bir fikir düşünemiyorum.
Filmin her sahnesinde farklı bir karakterde Cem Yılmaz karşımıza çıkacak.
Kadro da aynı Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur ve Can Yılmaz olacak.
Yani eski hamam eski tas.
Taslar çift ama hamam tek.
Buna filmcilik dünyasında bir ilk değil sinema salonunda resmen çifte eziyet denir.
Cem Yılmaz olağanüstü bir stand up sanatçısı.
Sahnede kimse eline su, meşrubat dökemez.
Ama filmlerinde aynı başarıyı gösteremiyor.
Çok sevildiği için sadece meraktan izleniyor.
‘’Çek bir Arjantin duble olsun’’ peş peşe iki ayrı film projesi bakalım nasıl mı olacak? Hiç kafa yormaya gerek yok. Cem Yılmaz iddiasını kanıtlamaya çalışacak.
İlke imza atıyorum diye yine bildiğini yapacak!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR