MÜJDELER OLSUN! Nurgül geldi aşka Nurgül’ü aşkı başka

Nurgül Yeşilçay içi dışı bir, lafını esirgemeyen, kafasına estiği gibi hareket eden dobra ve cesur ünlülerimizden. 42 yaşındaki Afyonkarahisar doğumlu güzel gözlü oyuncu 6 sene kaldığı eşi Cem Özer’den 2010 yılında boşandı. O zamandan beri 13 yaşındaki oğlu Osman Nejat ile sakin ve düzgün bir yaşam sürdürmeye devam ediyor.

MÜJDELER OLSUN Nurgül geldi aşka Nurgül’ü aşkı başka

Adı skandallara karışmıyor. Özel yaşantısına dikkat ediyor. Birlikte olacağı erkek konusunda seçici ve titiz davranıyor. Bugüne dek ilişkileri konusunda soruları geçiştiren Nurgül sonunda bir açılmış pir açılmış.

Bir süredir beraber olduğu ve gözlerden uzak kalmaya özen gösterdiği yapımcı sevgilisine olan aşkını tüm dünyaya ilan etmiş. Instagram sayfasında paylaştığı romantik fotoğraflarının altına ‘’Aşkım benim’’ diye yazmış. Nurgül kendini kasmadan hayatı doya doya yaşamasını biliyor. Zamanı geldiğinde ‘’tutmayın beni’’ diyebiliyor. Sevmeyi ve sevilmeyi kalbi boş olan her yalnız kadın gibi fazlasıyla hak ediyor. Ünlü yıldız uzun süre partnersiz kaldıktan sonra nihayet aradığını bulmuş ve aşkını haykırmış. Sosyal medyada bombayı patlatmış. Müjdeler olsun. Nurgül geldi aşka. Nurgül’ün aşkı başka!

Haberin Devamı

Tatil dediğin işte böyle olur

MÜJDELER OLSUN Nurgül geldi aşka Nurgül’ü aşkı başka

Çağla Şikel tatil sezonunu oğulları Kuzey ve Uzay ile Bodrum’da açmış. Türkbükü’nde objektiflere takılan ünlü manken kırmızı bikinisi ve kusursuz fiziğiyle etraftakilerin ilgi odağı olmuş. Çağla çocuklarıyla birlikte havuza girmiş, güneşlenmiş, sevimli köpeğini iskelede gezdirmiş keyifli bir gün geçirmiş. 39 yaşında olmasına rağmen podyumların en popüler yıldızı olan Çağla bu özelliğini formunu kaybetmemesine borçlu. İki çocuk annesi olgun bir kadın gibi değil Best Model of Turkey yarışmasının çiçeği burnunda modelleri gibi duruyor.

Kendine olan güveni tam. Bedenine havlular sarıp dolaşmıyor. Göbeğini içeri çekmekle uğraşmıyor. Fotoğrafçılara görüntü vermemek için paniğe kapılıp komik durumlara düşmüyor. Çağla Şikel’in rahatlığı ve doğal davranışları tüm ünlü hemcinslerine örnek olmalı.

Yaz tatiline mi çıktın? Keyfini çıkarmaya bak. Vücudunla ve makyajsız halinle barışık ol. Defolarına filan boşu boşuna kafanı takma. Mükemmel bile olsan bir eksiğini bulup çıkaracaklarını unutma. Çağla en doğrusunu yapıyor. Tatil dediğin işte böyle olur!

Haberin Devamı

MÜJDELER OLSUN Nurgül geldi aşka Nurgül’ü aşkı başka

Ne kadar silsen fark etmez kaybettiğin zaman geri gelmez

Aslı Enver kendisinden sürpriz bir şekilde ayrılan eski sevgilisi Murat Boz’u sosyal medya hesabından silmişti. Murat da el ele göz göze dolaştığı büyük aşkı Aslı’yı kendi hesabından çıkarmıştı. Aslı hızını alamamış şimdi Murat’ın annesi Nedret ile kardeşi Ali Boz’u da silmiş.

Bunlar hep züğürt tesellisi. Aslı abesle iştigal ediyor. Biten bitmiş giden gitmiş. Ne kadar silsen fark etmez.

Kaybettiğin zaman geri gelmez!

DİĞER YENİ YAZILAR