Dizi ve film olunca tamam reklama gelince yok zaman

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal ile oynamaları için gelen reklam tekliflerini reddetmeye devam ediyor.

Dizi ve film olunca tamam reklama gelince yok zaman

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal birlikte oynamaları için gelen reklam tekliflerini reddetmeye devam ediyormuş.

İki yıldır evli olan popüler çift son olarak bir ev eşyası markasından gelen teklifi geri çevirmiş. Nedeni konsepti beğenmemeleriymiş.

İddiaya göre projeyi kabul etseler 1 milyon TL kazanacaklarmış. Evlendiklerinden beri 10’a yakın reklam teklifine hayır demişler.

İyi de evlendiklerinden beri evet dedikleri dizi ve film projeleri tutmadı. Kenan’ın ‘Cingöz Recai’ filmi gişede hayal kırıklığına uğradı. Büyük bir bütçe ile çekilen ve bol miktarda reklamı yapılan ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ dizisinin ömrü de çok kısa oldu.

Sinem’in ‘Yüz Yüze’ adlı iddialı aksiyon dizisi ise iki bölüm sonunda reyting kurbanı olup ekrana veda etti. Ünlü çift anlaşılan reklam tekliflerini ince eleyip sık dokuyor.

Konsepti, markayı filan beğenmiyor. Bir mazeret bulup hepsini reddediyor. Ama aynı hassasiyeti kariyer seçimlerinde gösteremiyor.

Haberin Devamı

Kenan ve Sinem ikilisi için,

Dizi ve film olunca tamam.

Reklama gelince yok zaman.

Manzaranın ilginçliği...

Eski manken ve şarkıcılarımızdan Nilay Dorsa ekstra büyük beden ve kara sakallı sevgilisiyle Bodrum’da lüks bir tesiste tatile gitmiş.

Formda vücudu ve püsküllü siyah bikinisiyle dikkat çeken 36 yaşındaki Nilay iri cüsseli flörtüyle havuzda oldukça ilginç pozlar vermiş. Bu arada Nilay erkek arkadaşıyla ilgili yapılan yorumlara cevap vermeyi ihmal etmemiş. “İnsanların fiziğine değil karakterine bakarım” demiş. Görünen köy kılavuz istemez. Çok doğru söylemiş. Genelde muhabirler yazları ünlülerin kumsalda fotoğraflarını çeker. Bu kez kuralı bozmuşlar. Manzaranın ilginçliğine dayanamamışlar.

Haksız sayılmazlar. Bir daha böyle bir fırsatın ne zaman karşılarına çıkacağını bilemezler. Bodrum’da son durum nedir diye merak ediyorsanız. Dorsa ile flamingosu havuzda, pehlivanı da yanlarında!

DİĞER YENİ YAZILAR