Olmasa da sal göbeğini gitsin yeter ki takipçiler rahat etsin

Hande Erçel ‘Siyah İnci’ gibi televizyon dizilerinin ilgi çeken oyuncularından. Şu aralar popçu Murat Dalkılıç ile aşk yaşıyor. 24 yaşındaki Balıkesir doğumlu güzel oyuncuyu kıskanan çok. Kızcağız ne yapsa onlara yaranamıyor.

Olmasa da sal göbeğini gitsin yeter ki takipçiler rahat etsin

Reklam yüzü olduğu marka için koreografını kendi hazırladığı bir dans gösterisi sergilemişti. Verdiği emeği kanıtlamak için bandajlarla sarılı ayaklarının fotoğrafını göstermişti. Ne dansı ne de ayaklarının görüntüsü beğenildi. Sosyal medyada kendisiyle dalga geçenler oldu.

Hande son olarak Karadağ’ın Budva şehrinde tatil yaparken çekilmiş bikinili fotoğrafını paylaşmış. Yine kimseye yaranamamış. Bir kısım takipçisi ‘’Murat’ın eski eşi Merve’ye nispet yapıyorsun’’ demiş. Bazıları da karnını içeri çektiğini öne sürerek ‘’Çekme serbest bırak’’ şeklinde yorumlar yapmış. Bu arada Hande Erçel’in söz konusu bikinili ve pareolu paylaşımı 400 bin beğeni almış.

Hande sürekli eleştirilerden nasibini alan ünlülerimizden. Onun için kendini boşuna yormasın, uğraşmasın. Sevgili Hande. Ne de olsa ünlü bir Erçel’sin. Olmasa da sal göbeğini gitsin. Yeter ki takipçiler rahat etsin!

Haberin Devamı

Ne uçak, ne gemi, ne otomobil en sağlamı süper Bablamobil

Bülent Ersoy nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla Ramazan Bayram’ı sonrası Bodrum’da sezonu açmış.

Bu kez tekneden denize atlamamış, küçük çapta bir tsunami yaratmamış, motosiklette hayranlarını selamlamış.

Arkadaşının kullandığı motosikletin arkasına binen Babla şaşkın bakışlar arasında çığlık çığlığa Bodrum çarşısını turlamış.

Haberi “Bülent Ersoy motosiklete bindi! Sokakları inletti’’ başlığıyla vermişler. Babla’yı motosiklette gören vatandaşlar ve turistler fotoğrafını çekmek için birbirleriyle yarışmış. Divanın iri ve görkemli cüssesiyle bindiği motosikleti böylesine dayanıklı yapanları kutlamak gerek. Yani iki tekerlekli ufacık bir motosikletin bu kadar ağırlığı kaldırıp dengede kalması büyük başarı. Olay bitmiştir.

Ne uçak ne gemi ne otomobil. En sağlamı süper Bablamobil!

Maço Türk Hara ve köylü kızı Adriana
Türk yazar ve kişisel gelişim uzmanı Metin Hara ile ünlü Brezilyalı süper model Adriana Lima’nın sürpriz aşkı devam ediyor. Hara’nın insanları etkileyen özel yetenekleri olmalı. Dünyanın en ünlü ve güzel kadınlardan birini resmen büyüledi ve kendine bağladı. Hem de ne bağlamak. Irgat gibi de çalıştırıyor.

Hara şöhretli, varlıklı dememiş sevgilisi Adriana’ya arkadaşlarının tarlasında meyve toplatmış.

Victoria Secret’in demirbaş mankeni hayatında belki de ilk kez Brezilya’da kakao hasadına katılmış.

Bizim Hara yakında ayaklarını leğenin içine koyup Lima’ya yıkatırsa hiç şaşmam.

Fatih Erkoç’un şarkısındaki gibi.

Yana yana yana yandım senin aşkına.

Maço Türk Hara ve köylü kızı Adriana!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR