Kiloları verdi rekor geldi bayramda pencüse dedi

Deniz Seki Ramazan Bayramı’nda çalışan sanatçılar arasında en yoğun olanıymış. Bodrum, Sapanca, Eskişehir, Çeşme ve Kıbrıs’ta hayranlarıyla buluşan ünlü şarkıcı zoru başarmış.

Kiloları verdi rekor geldi bayramda pencüse dedi

Üç günlük tatilde beş farklı yerde sahneye çıkmış.

Deniz tutuklu geçen zamanının acısını çıkartıyor. Cezaevindeyken çok iş kaybetmişti. Şimdi çalışma temposunu mümkün oldukça yüksek tutuyor.

Yoksa kolay değil üç günde beş apayrı mekanda sahne almak. Üstelik bunlar birbirine kapı komşusu da değil.

Rahat nefes almaya vakit bile bulamadan ha bire koşuşturması gerekir. Kendisi ve ekibi için seyahat planı yapmak da başlı başına bir meseledir.

İnsanın bir süre sonra doğal olarak kafası karışır, nerde olduğunu şaşırır. Deniz Seki artık öyle çok genç de sayılmaz.

Önümüzdeki hafta sonu 48. yaşını kutlayacak. Ancak melek yüzlü popçu son derece formda.

Bir süre önce geçirdiği mide ameliyatı sayesinde fazla kilolarını verdi. Enerjisi ve morali yerinde. Ayrıca kariyerinin de zirvesinde.

Bravo Deniz Seki’ye.

Azimli ve üretken kadın.

Kiloları verdi rekor geldi.

Haberin Devamı

Bayramda pencüse

(5-3) dedi!

Nurgül’ün iştahı açıldı detoks kampından kaçtı

Nurgül Yeşilçay dünya tatlısı bir kadın. Son derece doğal ve kendisiyle barışık yaşıyor. Her zaman içinden geldiği gibi hareket ediyor. Aklından geçeni de tüm samimiyetiyle hiç çekinmeden söylüyor.

Nurgül ayrıca sürekli kilo problemi olan ünlülerimiz arasında yer alıyor. Tıpkı bir başka dünya tatlısı sanatçı Sibel Can gibi ona da su içse yarıyor. 42 yaşındaki gözleri ömre bedel cazibeli oyuncu verdiği son röportajda fazla kilolarından arınmak için detoks kampına gittiğini söylemiş. Ancak rejim programını uygulamakta zorluk çektiğini ve kimseye çaktırmadan kamptan kaçıp kaçıp dışarlarda yemek yediğini itiraf etmiş.‘’Kendimi salınca 10 kilo aldım’’ demiş. Çok normal. Kampta da karnını doyurmuş dışarda da. Detoks sürecinde ne yapmamak gerekir diye artık hiç düşünmeyin. Nurgül’ün yaptığını yapmayın yeter. Şaka gibi.

Hem üste bir dolu para verip detoksa gidiyor.

Hem de işe yaramaması için her şeyi yapıyor. Ne diyelim?

Haberin Devamı

Nurgül’ün yeşil suyu, otları görünce iştahı açıldı. Detoks kampından kaçtı kendini kebapçıya attı!

Omzunu gösterdi milyonlar beğendi devamı gelseydi sosyal medya çökerdi

Kiloları verdi rekor geldi bayramda pencüse dedi

Kendall Jenner ‘Kardashian’ familyasının ikinci en genç güzellerinden. 22 yaşındaki Kendall hem popüler bir fotomodel ve manken hem de sosyal medyada tam bir fenomen.

Adı yakın arkadaşları süper model kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in erkek kardeşiyle anılıyor. Kendall geçenlerde bir akşam sabaha karşı ‘Gece 4’ notuyla Instagram hesabından bir fotoğrafını paylaşmış. Omuzlarını açıkta bırakan verdiği seksi poz kısa süre içinde 6,5 milyon beğeni almış. Kendall’ın Instagram’daki resmi hesabında 92 milyon takipçisi var.

Bu da kendisine göz ardı edilmeyecek bir güç veriyor. Her yaptığı gündem oluyor ve günlerce konuşuluyor. Düşünsenize… İki omzunu gösterdi milyonlar beğendi. Devamı gelseydi sosyal medya çökerdi!

DİĞER YENİ YAZILAR