Kalmak istemiyorsan tek geçmişe bir sünger çek

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç 3 yıl önce görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Ancak daha ne oluyoruz demeden sürpriz bir şekilde boşanma kararı aldılar ve evliliklerini geçen Eylül ayında noktaladılar. Ayrılık Merve’ye yaramadı. Kendini bir türlü toparlayamadı. Bu yüzden ekranlardan uzak kaldı. 30 yaşındaki güzel oyuncu zor bir süreç geçirdi. Sıkıntıdan saçkıran olduğu, profesyonel destek aldığı iddia edildi. 7 Ağustos’ta 35 yaşına basacak olan popçu Murat Dalkılıç ise hayatına kaldığı yerden devam etti. Ünlü şarkıcı boşandıktan sonra 24 yaşındaki cazibeli oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladı. Merve bakmış olacak gibi değil boşanma travmasını atlatmak için artık yeni bir yöntem deniyormuş. Kate Winslet ve Jim Carrey’in başrollerini paylaştığı 2006 yapımı ‘Sil Baştan’ filmindeki gibi kötü anılarını sildiriyormuş. 2 yıllık evliliğinden kalan enkazdan kendini bu şekilde arındırmaya çalışıyormuş. Başarabilir mi, başaramaz mı bilemeyiz. Uzun ve yorucu bir yolculuk olacağı kesin. Çok daha kısa bir yol var. ‘’Çivi çiviyi söker’’ derler. Merve eski eşi gibi yeni bir aşk yaşarsa işi kolaylaşır. Yoksa üzül üzül, süzül süzül, ağla, sızla nereye kadar? Ne demişler? Hayatta kalmak istemiyorsan tek. Geçmişe bir sünger çek!

Haberin Devamı

Ayna ayna söyle bana kimin bacakları en güzel bu dünyada

Eda Taşpınar bu yaz sezonu için Bodrum yerine yine komşu adalardan birini tercih etmiş. Mikonos’ta 3 aylığına ev kiralayan sosyetik ikoncanın yaptığı paylaşımlar sosyal medyada büyük ses getirmiş. İncecik bikinisiyle düzgün vücudunun ve uzun bacaklarının tüm güzelliğini gözler önüne seren fotoğraflarını takipçileri çok beğenmiş. ‘’Türkiye’nin en iyi bacakları’’, ‘’Taşbebek’’, ‘’Kıskançlıktan ölüyorum’’, ‘’Bakıp bakıp kaderime ağlıyorum’’, ‘’Tanrıça gibisin’’ şeklinde yorumlar gelmiş.

Sezar’ın hakkı Sezar’a verelim. 70 yıllarda Türkiye’nin en iyi bacakları ‘Bayan Bacak’ lakaplı oyuncu Serpil Örümcer’e aitti. Aynı zaman döneminde Gönül Yazar ülkenin tek ve gerçek taşbebek lakaplı sanatçısıydı. Tanrıça olarak da dolgun vücuduyla kumsalda ayaklarının ucunda koşan ‘Afrodit’ Banu Alkan’ımız vardı.

Haberin Devamı

Yıllar geçti, devir değişti ve yaz mevsiminin rakipsiz ‘Şezlong Kraliçesi’ 1980 doğumlu Eda Taşpınar geldi. Şimdi soruyorum size? Ayna ayna söyle bana. Kimin bacakları en güzel bu dünyada? Eda Taşpınar’dan daha iyisi var mı bu diyarda?

Direksiyon başındaki şapşal ünlüler listesi

Alkollü veya uyuşturucunun etkisindeyken araç kullanan ‘Şapşal Ünlüler Listesi’ oldukça kabarık. Son olarak Amerikalı iri cüsseli bebek yüzlü oyuncu Vince Vaughn gözaltına alınmış. Boyundan posundan utanmıyor. O kadar parası var özel şöför tutmuyor, taksiye binmiyor, Uber kullanmıyor. Çevirmede yakalanıp hem dünyaya rezil hem de gençlere kötü örnek oluyor. 24 dizisinin kahramanı Kiefer Sutherland da aynı suçtan 48 gün hapis yatmıştı. Mike Tyson ringde fırtına gibi eserdi ama hiçbir zaman alkollü geçtiği direksiyon başındaki kadar tehlikeli değildi. Basketbol efsanesi Charles Barkley, Avustralyalı aktör Mel Gibson, Dossi Dossi baş mankeni Paris Hilton, golfcü Tiger Woods bu konuda sabıkalı olanlardan sadece birkaç örnek. Bizdekileri hiç saymıyorum. Onlar kendilerini biliyor. Siz de kendinizi bilin.
‘’İki kadeh içince daha dikkatli kullanıyorum’’ gibi saçmalığa itibar etmeyin. Alkollüyken asla direksiyon başına geçmeyin. Hayatı başkalarına ve kendinize zehir etmeyin!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR