Çorbadan sarmaya ikoncan Süreyya

Yalçın ailesinin 36 yaşındaki ünlü miras zengini kızı Süreyya Yalçın herkesi şaşırttı.

İş adamı eşi Ozan Baran ile Miami’de muhteşem malikanelerinde yaşayan Süreyya Yalçın ideal bir ev kadını olmuş.

Yalçın ailesinin 36 yaşındaki ünlü miras zengini bir zamanlar süslü ve göz kamaştırıcı tarzı ile gündemden düşmezdi. Bodrum’daki sosyetik plajlarda binlerce liraya özel localar kiralardı. Kucağından eksik etmediği köpeğine botoks yaptırdığı iddia edilirdi.

Çorbadan sarmaya ikoncan Süreyya

Süreyya 2016 yılında üçüncü kez dünya evine girmişti. 700 bin lira değerindeki tektaş yüzüğüyle pozlar vermişti. Evlilikte nihayet aradığı mutluluğu bulduğunu müjdelemişti.

Hatta sırtına Hataylı eşinin dövmesini yaptırdığı söylenmişti. Kına gecesi her tarafı Swarovski taşlarla kaplı Sultan kıyafeti ve tacıyla dikkat çekmişti. Sosyetik ikoncanın “Son nefesimi verirken elini tutmak isterim” dediği iki yıllık kocası bir röportaj vermiş

Süreyya’nın mutfağa girip kendi elleriyle çorbadan sarmaya en alasından yemekler hazırladığını söylemiş. Dadılar ve aşçılarla büyümesine rağmen bunu yapabilmesine şaşırdığını itiraf etmiş. Aslında mutfağa girip hobi olarak arada bir kendisinin yemek yapması şaşırtıcı değil.

Haberin Devamı

Mutfaktaki pişen yemek kokusunun üstüne sinmesine katlandığına inanmak çok zor. Sonuçta sürekli pahalı parfümler sürerek yaşamaya alışkın bir kadından söz ediyoruz.

Hayatta hiçbir şeye olmaz gözüyle bakmayacaksın. İnsanoğlu yıllardır çıkıyor uzaya, hatta gitti bile aya. Olamaz mı çorbadan sarmaya bir ikoncan Süreyya?

Biri kiloları verdi esprileri eridi, öteki ilişkiye başladı ücreti arttı

Çorbadan sarmaya ikoncan Süreyya

Cem Yılmaz komik adamdır. Akıl dolu esprileriyle ünlüdür. Sahne gösterisi mükemmeldir. Defalarca izleyeni bile güldürür. Cem son zamanlarda form tuttu. Spor salonuna girdi fazla kilolarını verdi. Bunda Defne Samyeli ile yaşadığı aşkın rolü olduğu söylendi.

Ancak ünlü komedyen bu aşkla birlikte espri yeteneğini yitirdi.

Geçtiğimiz akşam yeni sevgiliyle birlikte muhabirlere yakalanmış.

“Evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna “Size bomba gibi bir haberim var boşanıyoruz” diye cevap vermiş.

Haberin Devamı

Defne de bu soğuk espriye gülmüş. Güler tabi. Onun keyfi yerinde. Cem ile yaşadığı medyatik ilişki nedeniyle popülaritesi tavan yapmış vaziyette.

46 yaşında iki yetişkin kız annesi olan eski sunucu yeni şarkıcının kaşesi artmış. Yaz sezonu boyunca Alaçatı’da sahne alacakmış. Ülkenin en talepte olan isimlerinin başında geliyormuş.

Cem ile Defne ikilisi.

Biri kiloları verdi esprileri eridi.

Öteki ilişkiye başladı ücreti arttı!

DİĞER YENİ YAZILAR