Köpek geldi maçoluk bitti

Alişan ile bir aylık eşi Buse Varol evlerinde arkadaşlarına iftar yemeği vermiş. Yakın dostu Çağla Şikel kucağında minik köpeğiyle gelince ünlü türkücü paniklemiş.

Köpek korkusuyla bilinen Alişan banyoya kaçmış ve duşa kabine saklanmış. “Ben sana kötü bir şey yapar mıyım? Bu benim köpeğim” diye kendisini sakinleştirmeye çalışan ekran partneri Çağla’yı dinlememiş. “Allah aşkına alın ısırıyor” diye haykırarak çıkmayı reddetmiş. Bunun üzerine köpeği başka yere götürdüklerini söylemişler.

Köpek geldi maçoluk bitti

Alişan banyodan çıkıp eşine sarılmış. Ancak karşısında köpeği görünce çığlıklar atarak tekrar banyoya sığınmış. Çiçeği burnundaki eşinin bu halini gören Buse ve arkadaşları gülme krizine girmiş. Hey gidi Alişan hey. Bir süre önce “Karım terliğimi ayağıma getirecek” dedi. Bugüne dek karşı cinsle olan ilişkilerinde dediği dedikti.

Derken eve köpek geldi maçoluk duşa kabinde bitti!

HAVALARA UÇMAK DEDİĞİN BÖYLE OLUR

Köpek geldi maçoluk bitti

Burcu Esmersoy 14 Mayıs’ta dünyaevine girdiği eşiyle olan ilişkisini bir dergiye verdiği röportajda anlatmış. “Şu an 43 yaşındayım. Anne olma duygusu beni fena vuruyor. Zaten aşığız çocuk da istiyoruz” demiş. 40 yaşındaki eşiyle 4 yıldır tanıştıklarını ancak evrenin onları tam kavuşmaları gereken zamanda bir araya getirdiğinden emin olduğunu söylemiş. Artık emeklilik hayatında olduklarını evli iki seyahat arkadaşı olarak yıllarını yaşayacaklarını açıklamış. Düğünden 5 gün önce eşinin kendisine evlenme teklif ettiğini ve şaşkınlıktan “Eveté demeyi unuttuğunu itiraf etmiş.Düğün günü heyecandan bacakları titriyormuş. Ama eşinin kendisi için hazırlanmış takım elbiseli halini gördüğünde bir karşılıklı bakışmayla “Tüm yeryüzü o anda silindi” demiş. Ünlü sunucu ikinci denemesinde evlilikte aradığını bulmuşa benziyor. Sevincinden bulutların üzerinde geziyor gibi konuşuyor. Düğünden 5 gün önce evlilik teklifi nasıl olur bilmiyorum. Ama Burcu ve eşinin mutluluğuna nazar değmesin diyorum. İki ayağın yerdeyken havalara uçmak böyle bir şey olmalı!

Haberin Devamı

ELMA DERSEM ÇIK ARMUT DERSEM KAÇ

Ebru Şallı geçen yazdan beri evli bir iş adamı ile aşk yaşıyor. Sevgilisinin eşi basına feveran ettiği için birlikte ortalıkta gözükmüyorlar. Ebru popçu Sinan Akçıl zamanında medyatik ilişkilerden hoşlanıyordu. Son zamanlarda ise sesi sedası çıkmıyordu. Ebru geçtiğimiz akşam sevgilisiyle bir restorana gitmiş. Tedirgin çift çıkışta etrafta magazinci olup olmadığını kontrol etmiş. Sevgilisi “Hadi gel aşkım kimse yok” diye seslenmiş. Ebru araçlarına yönelmiş. Ancak o sırada birden flaşlar patlamaya başlamış. Bunun üzerine Ebru’nun sevgilisi gizlice çıktığı restorana kaçmış. Ünlü olmak da ünlü biriyle olmak da zor. Hayat bazen saklambaç oyununa dönüyor.

Haberin Devamı

“Elma dersem çık armut dersem kaç” durumu oluyor!

DİĞER YENİ YAZILAR