Cilveli yarim Cem yarim ile Defne yarim

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli ikilisinin sürpriz aşkı tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü komedyen Instagram’da yeni gösterisinin adını limiti olmayan bir kredi kartı türünü andıran ‘Diamond Elit Platinum Plus’ olarak açıklamış.

Defne hiç vakit kaybetmeden bir emoji göndererek sevgilisini kutlamış. Bunun üzerine Cem “Sizi tanıyorum. Bildiğimiz Defne Samyeli değil mi? Çok teşekkürler, iyi akşamlar” şeklinde esprili bir cevap vermeye çalışmış. Defne de ‘’Hayranınızım’’ diyerek bu anlamsız ve soğuk muhabbeti noktalamış.

Sosyal medyadaki birçok takipçisi Cem’e ‘’Güldürmedi’’ yorumunda bulunmuş. Güldürmez tabii. Cem komikliğini kendine özgü anlatım tarzına borçlu. Aynı şeyi başkasından duyduğunuzda gülmezsiniz. Cem söylediğinde gülmekten kırdı, geçirdi dersiniz. Yazıldığında aslında sıradan olduğunu fark edersiniz. Cem’de ‘şeytan tüyü’ olduğuna inanmayan kalmadı. Ama sosyal medya arenası gösterilerinde çıktığı sahne gibi değil.

Kendisini seveni, sevmeyeni, beğeneni, tahammül edemeyeni var. Üstelik Cem Yılmaz 45, Defne Samyeli 46 yaşında. Ulu orta cilveleşme dönemleri artık mazide kalmış. Onlarınki olsa olsa usulü Aksak, icrası Gönül, makamı Yegah şarkı gibi olur. Dellalzade İsmail Efendi’nin dediği gibi ‘’A benim gözüm nuru cilveli yârim’’ Kısa süre içinde bir bütün oldu kırk yıllık Cem yârim ile Defne yârim!

Haberin Devamı

Cilveli yarim  Cem yarim ile  Defne yarim

Attan indi tanka bindi ‘Vay be’ dedirtti
Burak Özçivit ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisindeki Malkoçoğlu Bali Bey rolüyle hatırı sayılır bir popülariteye kavuştu. 33 yaşındaki oyuncu canlandırdığı efsane karakterin hakkını verdi. Kılıç kullanmasını, dövüşmesini, ata binmesini öğrendi. Aradan zaman geçti.
Burak, Fahriye Evcen ile evlendi. Sonra birkaç film çevirdi. Son projesi ‘Can Feda’ gişede bekleneni vermedi. Ancak yakışıklı aktör oynadığı reklamlar ve katıldığı tanıtımlar sayesinde iyi para kazanmaya devam etti. Burak eşiyle geçtiğimiz akşam Bebek’te görüntülenmiş. Devasa lastikleri olan gösterişli cipleriyle dikkat çekmiş. ‘’Yeni araba mı aldınız?’’ sorusunu Burak “Eski araçta oynamalar yaptırdık” diye yanıtlamış.
Modifiye aracı görenler ‘’Tankla Boğaz turuna çıkmışlar’’ diye yorumlamış. Burak ne yapsın? Gündemde kalmak zor. Dizi bitti, attan indi, tanka bindi. ‘Vay be’ dedirtti!
TANITIM DEDİĞİN BÖYLE OLUR
Salt Bae adını verdiği ete tuz serpme hareketiyle dünya çapında bir şöhrete kavuşan Nusret Gökçe son olarak Şampiyonlar Ligi finalinde boy gösterdi. Mohamed Salah, Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale gibi birbirinden ünlü yıldız futbolcularla samimi fotoğraflar çektirdi.
Nusret reklamını yapmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Seçimi kazanmak isteyen Nusret’in PR ajansını tutmalı. Adamı ses getiren her etkinliğin ortasına koyuyorlar. Tanıtım dediğin böyle olur!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR