Sil baştan başlamak hayatı sıfırlamak

Kibariye kendisini genç Lübnanlı bir kadınla aldattığını öğrendiği 19 yıllık eşiyle evliliğin sonuna geldiği söyleniyor. İddiaya göre Kibariye’nin kocası birlikte yaşadıkları evi terk edip otele yerleşmiş. Ünlü şarkıcı kendisinden 20 yaş küçük eşiyle olan birlikteliğinde daha önce de benzer sorunlar yaşamıştı. Çapkınlıklarını, kaçamaklarını her defasında anlayışla karşılamıştı. Hatta eşinin iş ve kumar borçlarını da ödemek zorunda kalmıştı. 58 yaşındaki sanatçı bu sefer de “Her şeye göğüs gererim. Lübnanlı dediğiniz kadını tanımıyorum. Ben gözümle görmedim, kocamı yakalamadım” demiş. Ayrıca Lübnanlı kadının eşinden hamile olduğu iddialarına da kulaklarını tıkamış. Kibariye 2014 yılında çıkan ‘Gülü Soldurmam’ albümündeki Şebnem Ferah’ın ‘Sil Baştan’ adlı parçasını kendi özel yaşamına yansıtıyor.

Sil baştan başlamak hayatı sıfırlamak

“Sil baştan başlamak gerek bazen, hayatı sıfırlamak, her şeyi unutmak” diyor. Görünen köy kılavuz istemez. Kocası eve dönecek. Kibariye onu affedecek. Bir de otel hesabını ödeyecek!

SHAKIRA BURAYA YUMRUK HAVAYA

Haberin Devamı

Shakira ‘El Dorado’ dünya turnesi kapsamında 11 yıl aradan sonra bir kez daha ülkemize geliyor. Kolombiyalı şarkıcının 40 bin kişilik Vodafone Park stadındaki konserini saha önünden izlemenin bedeli 1555 TL tribünlerdeki en ucuz bilet ise 162 TL imiş. Ünlü yıldız Türkiye’deki hayranlarına mesaj göndermiş. “Yeniden İstanbul’da olmak ve en sevdiğiniz şarkıları hep birlikte söylemek için sabırsızlanıyorum” demiş. Der tabi. Tok açın halinden anlamaz. En iyisi ona “Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli” demek. “Shakira buraya yumruk havaya” diye tribünden seslenmek. Belki halimize acır duyar gelir de üçlü çektirir diye beklemek!

WESLEY KATAR’DA YENGE KENDİ HAVASINDA

Galatasaray’da oynarken sarı kırmızılı taraftarların gözdesi olan Wesley Sneijder ve güzeller güzeli oyuncu eşi Yolanthe Cabau’nun 8 yıllık evlilikleri tehlikedeymiş. 33 yaşındaki Hollandalı futbolcu Katar’a transfer olduktan sonra Yolanthe Yenge 2 yaşındaki oğullarıyla birlikte dünyayı dolaşmaya başlamış. Miami, Meksika, Londra ve Amsterdam’a gezmeye gitmiş. Basında çıkan bir habere göre popüler çift ayrılık sürecine girmiş. Yolanthe Yenge Instagram’da eşinin soyadını kullanmayı bırakmış.
1 Ocak’tan beri kocasıyla birlikte olan paylaşımda bulunmamış. Bunun üzerine boşanacaklarına dair söylentiler ayyuka çıkmış. Yolanthe’nin Hollandalı bir oyuncuyla yasak aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmış. Ünlü futbolcu paranın cazibesine kapılıp durduk yerde kendi başına iş açmış.Katar’a giderken genç ve güzel eşini 2 yaşındaki çocuğuyla baş başa bırakmış. Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Başlarlar arkandan çeşitli dedikodular üretmeye. “Wesley Katar’da Yenge kendi havasında” demeye!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR