Başa gelen çekilir demişler saça Suat Kaya eklemişler!

Galatasaray’ın UEFA Kupası’nı kazandığı yıllarda sarı kırmızılı efsane takımın değişmez orta saha oyuncularından Suat Kaya’nın son hali sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

26 Ağustos’ta 51 yaşına girecek olan emekli futbolcu kariyerine teknik direktör olarak devam ediyor ve şu aralar 2 Lig’de Menemen Belediyespor’u çalıştırıyor. Futbolseverler Suat Kaya’yı yeşil sahalarda top koşturduğu dönemde seyrelen saçlarına yaptırdığı müdahaleyle hatırlar.

Başa gelen çekilir demişler saça Suat Kaya eklemişler

Suat ektirdiği saçlarla bambaşka bir görünüme kavuşmuştu. Gür ve uzun saçlı görüntüsüne alışmak hiç kolay olmamıştı. Ancak Suat futbolu bıraktıktan sonra bu zamanla unutuldu.

Ta ki İngiltere 1 Lig ekiplerinden Gillingham’in başına geçmek için görüşmelere başladığını açıklamak için ortaya çıkıncaya kadar.

O anda herhalde muzip birinin aklına geldi ve Suat’ın kafasına fotoşop yöntemi ile kömür siyahı renginde bir kuş yuvası oturtuverdi.

Herhalde diyorum çünkü gerçek olduğuna inanmakta çok zorlanıyorum.

İmajı o kadar değişmiş ki saç mı ektirmiş peruk mu kullanmış anlaşılmıyor.

Haberin Devamı

Suat’ın kafasına paspas yerleştirilmiş son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Twitter’da ‘’Dolar bile beni bu kadar şok edemedi Suat Hocam’’ diye yorumlar bile yapılıyor. Gerisini siz düşünün. Olayı şöyle özetleyebiliriz: Başa gelen çekilir demişler. Saça Suat Kaya eklemişler!

Başa gelen çekilir demişler saça Suat Kaya eklemişler

Kont Orhan otobüse bindi ‘batsın bu koku’ dedi

Orhan Gencebay’ın oynadığı bir deodorant markasının reklam filmi gündeme damgasını vurdu.

Filmde halk otobüsüne binen efsane sanatçı ‘’Kol altını kamuya açan kardeşim sadece duş yetmez, daha temiz daha ferah bir otobüs için duştan sonra deodorant kullan’’ diye bir mesaj veriyor.

Firma yetkilileri Orhan Baba’ya ‘’Özellikle yaz aylarında her 10 kişiden 9’u ter kokusuna maruz kalıyor. Toplu taşımalarda yüzde 77’miz o nahoş kokuya maruz kalıyoruz. Elimizde veriler var’’ demiş. Orhan Baba ‘’Berhudar olun’’ deyip teklifi kabul etmiş. Bu arada iddiaya göre 2 milyon TL’yi de cebine indirmiş.

Arabesk müziğin 73 yaşındaki ustası ‘’Batsın Bu Dünya’’ şarkısından uyarladığı reklam sloganıyla aldığı paranın hakkını fazlasıyla vermiş.

Haberin Devamı

Orhan Baba ayrıca verdiği bir röportajda gençliğinde temizliğine ve nasıl koktuğuna çok dikkat ettiğini, o zamanlar deodorant olmadığı için lavanta suyu kullandığını söylemiş.

‘’Monte Cristo Kont’unun hikayesi beni çok etkilemişti. Lise yıllarında bana Kont Orhan derlerdi’’ demiş. Orhan Baba güzel söylemiş de kendisine eksik bilgi verilmiş. Ter kokusunu gidermek için deodorant kullanmak da yetmez.

Üstündeki giysilerin de temiz olması gerekir. Yoksa deodorant sürdüğünde koku daha beter olur. İzlememiş olanlar için reklam filmini özetlersek. Kont Orhan otobüse bindi ‘Batsın Bu Koku’’ dedi. Olay bitti!

DİĞER YENİ YAZILAR