Çin işi Japon işi bunu yapan tek dişi

Beşiktaşlı Dusko Tosic’in Çin’e transfer olması kara kartallı taraftarlardan çok eşi Jelena Karleusa’nın memleketimizdeki hayranlarını hayal kırıklığına uğratmış olmalı. İnanılmaz gösterişli bir fiziğe sahip olan, Instagram’da cesur pozlarıyla olay yaratan Sırp şarkıcı giderayak yayınladığı son derece çarpıcı veda fotoğraflarıyla binlerce beğeni aldı.

Çin işi Japon işi bunu yapan tek dişi

Çinliler çok şanslı. Bir taşla iki kuş vurdular. Hem Dusko gibi başarılı bir futbolcuyu aldılar, hem de Jelena’yı yakından görebilme fırsatına kavuştular. Jelena’nın Türk takipçileri artık sosyal medyadan kendisini uzaktan takip etmekle yetinecek.

Belgrad doğumlu iki çocuk annesi Jelena Yenge 17 Ağustos’ta 40’ıncı yaşını kutlayacak ve ayak bastığı andan itibaren dünyanın en kalabalık ülkesi olan Çin’i resmen sallamaya başlayacak. Bir milyar 400 bin nüfuslu Çin Halk Cumhuriyeti’nde bundan böyle bir Jelena Karleusa fırtınası esecek. Çekik gözleriyle tanınan Çinlilerin gözleri Jelana’yı görünce fal taşı gibi açılacak. Bize de ‘Çin işi Japon işi bunu yapan tek dişi o da Jelena Yenge’ demek kalacak!

Haberin Devamı

Fazla kaçtı dolgu Meryem Dolguzelli oldu

Çin işi Japon işi bunu yapan tek dişi

‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli o rolünün sayesinde hala gündemde kalmaya devam ediyor. 34 yaşındaki Alman doğumlu Türk oyuncu tükenmişlik sendromunu ileri sürüp kendisini üne kavuşturan diziyi yarıda bıraktı. Daha sonraki projelerinde başarılı olamadı.

Reklamlarla tanıtımlarla kariyerini sürdürdü. Ayrıca yurt içi ve yurt dışındaki davetlerde, açılışlarda, törenlerde, etkinliklerde boy gösterdi. Meryem son olarak Cannes Film Festivali’ne katılmış.

Özel gösterimlerde dekolte elbisesiyle kameralara poz verme fırsatını kaçırmamış. John Travolta gibi dünyaca ünlü yıldızlarla fotoğraf çektirip Instagram’da paylaşmış. Ancak güzel oyuncunun dudaklarına ve elmacık kemiklerine yaptırdığı aşırı dolgu gözden kaçmamış. Oldu mu şimdi? Bütün emekleri, gayretleri boşa gitti.

Olayı aslında şöyle de özetleyebiliriz: Fazla kaçtı dolgu. Meryem Dolguzelli oldu!

Can tanem, nar tanem n’olur değişme bi tanem

Haberin Devamı

Çin işi Japon işi bunu yapan tek dişi

Cem Yılmaz 5 yıl önce boşandıktan sonra nihayet aşkta aradığı mutluluğu bulmuşa benziyor. 45 yaşındaki ünlü komedyen kendisinden bir yaş büyük eskiden sunucu sonradan şarkıcı olan Defne Samyeli ile ilişki yaşıyor.

Geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışında objektiflere yakalanmışlar. Muhabirlerin ‘’Hayırlı olsun ilişkiniz’’ sözlerine Cem ‘’Bi tanem’’ şarkısını mırıldanarak cevap vermiş. Genelde şık ve alımlı olan iki yetişkin kız çocuğu annesi Defne ise gülümsemekle yetinmiş ve ayağında terlikli sade haliyle dikkat çekmiş.

Her zamanki cazibeli görünümünden eser yokmuş. Demek Cem şarkıyı eksik söylemiş. “Can Tanem, Nar Tanem n’olur değişme Bi Tanem’’ diyecekti!

DİĞER YENİ YAZILAR