Yaranın üstüne tuz serpmek

Murat Boz ile Aslı Enver’in ilişkisi kısa bir süre önce sürpriz bir şekilde sona erdi. Ayrılık kararını Murat’ın aldığı, Aslı’nın da bunu hiç beklemediği ve çok şaşırdığı söylendi. Derken ‘’Murat kafasını dinlemek için tek başına Amerika’ya tatile gitti’’ dendi.

Birlikte yaşadıkları evden ayrılan Aslı’ya mutlu sona erişme umuduyla Murat’la geçen 2,5 yılına yanmak kaldı. Murat’ın zaten daha önceden de ilişkileri sırasında bir sabıkası vardı. Arkadaşlarıyla birlikte çapkınlık yaparken magazincilere yakalanmıştı.

Çiftin hayranları bütün kabahati Murat’ın kankası Esen Yenenler’e atmıştı. Ünlü popçu bu sayede olaydan sütten çıkmış ak kaşık gibi sıyrılmayı başarmıştı. Ancak daha sonra el ele göz göze her yerde gezdiği büyük aşkı Aslı’dan bir daha geri dönmeyecekmiş gibi aniden ayrıldı.

O günden sonra da konuyla ilgili sessiz kaldı. Murat şimdi Aslı’nın ayrılırken yanına aldığı kedileri Düşeş ile Matiz’in hasretini çektiği haberiyle ortaya çıktı. Bunun üzerine ‘Murat Boz Aslı Enver’i değil kedileri özledi’ diye başlıklar atıldı. Var ya bu kavgada yapılmaz. Yaranın üstüne tuz serpmek diye buna denir işte!

Haberin Devamı

Erken seçim geç kalmış evliliği getirecek mi?

Safiye Soyman hayat arkadaşı Faik Öztürk’ün milletvekili adaylığını gönülden desteklediğini söylemiş. 18 yıldır birlikte olduğu Faik Bey seçimlerde kazanamazsa birlikte televizyon programları yapmaya ve sahneye çıkmaya devam edeceklerini belirtmiş.

Türk sanat müziğinin sempatik ve sevilen sanatçısı ‘’İnşallah milletvekili karısı olmak istiyorum. Allah gönlümüze göre versin’’ demiş. Demesine demiş de küçük bir ayrıntıyı es geçmiş. Safiye ile Faik ikilisi son derece eğlenceli, gırgır, şamata dolu ama evli değil.

Safiye Hanım’ın milletvekili karısı olma arzusunun gerçekleşmesi için önce Faik Bey’in seçimlerde kazanması sonra da nikah masasına oturması gerekiyor. Bakalım erken seçim geç kalmış evliliği getirecek mi? Hep birlikte göreceğiz!

DİĞER YENİ YAZILAR