Kaş yapayım derken göz çıkarmak

Serhat Akın’ın emekliliğinde herhalde fena halde canı sıkılıyor. Survivor yarışmasına katıldıktan sonra adaya gittiğine çok pişman olduğunu açıklayan 37 yaşındaki eski futbolcu gereksiz işlerle uğraşıyor. Durduk yerde başına iş açıyor. Serhat şarkıcı Hadise hakkında ‘’İlk tanıdığımda saçlarını küt kestirmişti. Çirkindi, beğenmedim. Sonradan Arap atı gibi açıldı’’ gibi laflar etmiş.

Ünlü popçu da bu nezaket dışı sözler ve yakışıksız benzetmeye haklı olarak tepki göstermiş. Serhat’a ‘’Uzaktan adamsın, adamlıktan uzaksın’’ şeklinde cuk oturan bir karşılık vermiş. Hatasını anlayan Serhat Hadise’den özür dilemiş. Tam olay kapandı derken Serhat’ı şeytan dürtmüş. Hadise ile tanıştıklarında çekilen fotoğrafı bulup Instagram’da paylaşmış. Altına da ‘’Haksız mıyım yani’’ diye yazmış.

Hadise şimdi kadınlara örnek olsun diye Serhat’a 1 TL’lik maddi ve manevi sembolik bir dava açacakmış. Serhat haksız! Her kadının kendine ve yaşına göre ayrı bir güzelliği vardır. Bir de Serhat gibi o güzelliğin farkına varamayan erkekler. Hadise’nin de yıllar önce saf ve doğal bir güzelliği varmış. Serhat bunu anlayamamış. Önce aklınca bir espri yapmış. Akabinde özür dileyip geri almış. Sonra kaş yapayım derken göz çıkarmış!

Haberin Devamı

Esmersoy gitti Suyabatmaz geldi

Burcu Esmersoy ilk evliliği tatsız sonuçlanınca nikah masasından uzak durdu. Hatta bir aralar evliliğin kendisine göre olmadığını savundu. Burcu 41 yaşında nihayet aradığını buldu. Bir süredir el ele göz göze büyük aşk yaşadığı nişanlısı iş adamı Berk Suyabatmaz ile New York’ta dünya evine girdi.
Mutluluğundan havalara uçan güzel gelin eşiyle mutluluklarını paylaşan herkese teşekkür etti. ‘’Darısı başınıza’’ dedi. Nikahtan hemen sonra da sosyal medyadaki kullanıcı adını değiştirdi. Eşinin soyadını kullanmaya başladı. Aman nazar değmesin. Birliktelikleri hep böyle güllük gülistanlık devam etsin.
Duyduk duymadık demeyin. Burcu’nun medeni durumu değişti. Esmersoy gitti Suyabatmaz geldi!
Kaş yapayım derken göz çıkarmak
Reklam Şaşkını Alaçatı Taşkını
Cansu Taşkın tatil sezonunu Alaçatı’da açmış. Havuz başında bikinisiyle çarpıcı fiziğini gözler önüne seren fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmış. 26 yaşındaki manken ‘’Alaçatı sezonunu ilk ben açayım’’ diye yazmış. Takipçileri tarafından büyük ilgi gören cesur pozlarına beğeniler yağmış. Böylece iddia edildiği gibi photoshop ile belini inceltmediğini de kanıtlamış.
Geçen yıl sonu bir davette karşılaştığı Yılmaz Vural’ın yanına gidip kameralara poz veren 2 ay önce de dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun davetini reddettiğini söyleyerek gündeme gelen Cansu adını duyurma konusunda usta. Kalçaları ve incecik beliyle fenomen haline gelen Cansu Taşkın. Yine göstermiş tanıtım aşkını. Reklam şaşkını Alaçatı taşkını!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR