Kambersiz düğün Turabi’siz Survivor olmaz

Survivor yarışmasında Turabi rüzgarı esiyor. Hatta rüzgar da değil, fırtına ya da tsunami. Başarılı yarışmacı sazı eline almış durumda.

Geçen hafta ettiği küfürler yüzünden ceza almış, ödüllerden yararlanamamıştı. Şimdi de takım arkadaşlarına karşı cephe aldı.

Konseyde adının yazılmasına sinirlendi ve tek başına takılarak yeni bir strateji uygulamaya başladı. Rakipleri kendisini eleştiri yağmuruna tutmayı sürdürürken öfkesini kontrol etmekte daima zorlanan Survivor yarışmasının yıldızı bu kez farklı bir kimlikle karşımıza çıktı. Kazanan takımın Anneler Günü’nde telefonla annesini kutlayacağı iletişim oyununda annesini çok özlediğini belirterek gözyaşlarını tutamadı.

32 yaşındaki Mersin doğumlu eski şampiyon oyunu kurallarına göre oynamasını biliyor. Yarışmanın kurallarından çok reyting kurallarını önemsiyor.

İzleyiciyi ekran başına tutabilmek için elinden geleni yapıyor. Bağırıyor, çağırıyor, kavga ediyor, ortalığı karıştırıyor, diskalifiye olmanın eşiğine geliyor sonra birdenbire duygusal davranıp ağlamaya başlıyor.

Haberin Devamı

Daha ne yapsın? All Star yarışmacı dediğin böyle olur. Kim ne derse desin.

İster beğenin, ister beğenmeyin. Böyle renkli yarışmacının yeri asla dolmaz. Kambersiz düğün Turabi’siz Survivor olmaz!

Birinin havası sahada diğerinin restoranında

Ünlü futbolcu Wesley Sneijder, özel işleri için bir zamanlar top koşturduğu ülkemize gelmiş. Hollandalı yıldız ayağının tozuyla Salt Bae hareketiyle dünya çapında üne kavuşan etçi Nusret Gökçe’nin Etiler’deki mekanına gitmiş.

Ünlüleri görüntüleyebilmek için restoranın önünde devriye gezen magazin muhabirleri fırsatı kaçırmamış.

Sneijder ile kendisini kapıda karşılayan Nusret’in kucaklaşırken fotoğrafını çekmiş. Sneijder’in üstünde deri ceketi varmış.

İmajına büyük özen gösteren Nusret kendine özgü giyim tarzı ve yuvarlak güneş gözlükleriyle ondan çok daha havalıymış. Ünlü etçi hayranlarıyla fotoğraf çektirip imza dağıtmaktan ünlü futbolcuyla zor konuşabilmiş.

Bu işler böyledir. Nusret için hava her şey demektir. Havası olmadan o fiyatlara müşteri bulamaz.

Haberin Devamı

Dünyanın dört bir yanında şubeler açamaz. Sneijder artık kariyerinin sonuna yaklaşmış.

Bu saatten sonra hava bassa kimin umurunda olacak ne işine yarayacak? Zaten yabancılar bizim kadar dış gösterişe önem vermiyor.

Futbolcu Wesley Sneijder ve etçi Nusret Gökçe.

Birinin havası sahada, ötekininki restoranında!

Böyle sosyal medya takipçin varsa düşmana ihtiyacın yok

Pınar Altuğ sosyal medyadaki takipçileri açısından şanssız ünlülerden.

Nerde bir arıza tip varsa onu buluyor.

Ünlü oyuncu aktif olarak kullandığı Instagram’da sürekli trolleriyle uğraşıyor.

Hepsi de birbirinden acımasız ve gaddar yorumlar yapıyor.

Özellikle 10. evlilik yıldönümünü kutladığı kendisinden genç eşi ve kızının babası Yağmur Atacan ile olan fotoğrafını paylaştığında başına gelmedik dert kalmıyor.

Son olarak ‘’Yağmur Bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur, çünkü bu tiple göz göze gelince insanın zevki gider’’ diye yazan kendini bilmez biri daha olmuş.

Pınar da her zamanki gibi kendini tutamamış.

Haberin Devamı

‘’Sizin bana bakıp zevk almanız bir acayip olurdu zaten, değil mi?’’ diye cevaplamış.

Bırak uğraştığına değmez.

Bu yüzsüzlerin her türlü lafa karınları tok.

Böyle takipçin varsa düşmana ihtiyacın yok!

DİĞER YENİ YAZILAR