Gözlerimi kaparım vazifemi yaparım

Magazin dünyasının gözde isimlerinden Sinan Akçıl ile Hande Yener bir ödül gecesinde karşılaşmış. Yan yana gelmemeye gayret eden iki eski sevgili yine de aynı kareye girmekten kurtulamamış. Sinan çıkışta Hande ile ilgili soruları ‘’Onu görmedim, çünkü sahnede gözlerimi kapatırım. Hande Hanım çok düzgün bir insandır ama konuşmadığımız doğrudur’’ diye çelişkili bir şekilde yanıtlamış.

Hande ise her zamanki gibi açık sözlü ve dobra davranmış. ‘’Onu neden görmeyeyim? Kör müyüm ben?’’ diye kestirip atmış. Sinan, meslektaşları Mustafa Sandal ve Serdar Ortaç gibi ilginç laflarıyla tanınan popçularımızdan. Son olarak baklavalı karın kaslarının photoshop olduğu iddialarını ‘’İnanmayan gelsin dokunsun’’ diye meydan okuyarak yanıtlamıştı. Şimdi de sahnede gözlerini kapattığını iddia ediyor. Bugüne kadarki konserlerinde etrafındaki kordonlara, enstrümanlara ayağının takılıp düşmemesi mucizeymiş demek. Verilmiş sadakası varmış.

Haldun Taner’in 1964 yılındaki iki perdelik unutulmaz oyunundaki gibi. Sinan Akçıl, hem saf, dürüst, iyi niyetli, uysal olan Vicdani, hem de köşe dönücü, iş bitirici ve fırsatçı olan Efruz karakterlerinin rollerini üstleniyor. ‘’Gözlerimi kaparım vazifemi yaparım’’ diyor!

Haberin Devamı

Tilkinin dönüp dolaşacağı yer THY uçağıdır
Aleyna Tilki 17 yaşındayken kendi yarattığı polemikleri gayet iyi idare ediyordu. 18 yaşına basar basmaz saçmalamaya başladı. Oysa genç şarkıcı daha geçenlerde üstün zekalı olduğunun müjdesini vermişti. Tilki, THY uçağında gözlüğünü unuttuğu iddiasıyla kabin görevlilerini zan altında bırakmış. “THY gözlüğümü geri ver. Uçakta koltuğunun yanında unuttuğuna eminim. Hiç boşuna yok demesin hostes ablalar” diye onları suçlayan bir tweet atmış. Ey Alena! Hostes ablalar dediğin emekçiler, alın terleriyle ekmek paralarını kazanmak için canla başla gecelerini, gündüzlerine katarak çalışıyor. Senin gibi yolculara hizmet etmek için her türlü fedakarlığa, zorluğa katlanıyor. Kim bilir uçağın kabininde neler unutuluyor. Ünlüsün diye dünya senin etrafında dönmüyor. Bu sefer yanlış yere tosladın. Bunun yurt içi, yurt dışı konseri, gezisi var. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer THY uçağıdır!
Gözlerimi kaparım vazifemi yaparım
BEREN SAAT HAMİLE Mİ?
Kenan ve Ozan Doğulu geçtiğimiz hafta sonu kız kardeşleri Canan’ın doğum gününü kutlamış. Geceye Kenan’ın uzun süredir ortalıkta gözükmeyen eşi Beren Saat’ten başka ailesinden herkes katılmış. Çıkışta muhabirlerin eşinin neden gelmediği konusundaki sorusuna 44 yaşındaki popçu sessiz kalmış. ‘’Yakında bir bombam var’’ dedikten sonra aracına binip uzaklaşmış.
Kenan’ın sözünü ettiği bombanın yeni bir albüm veya işle ilgili bir projesi olması uzak ihtimal. Bu saatten sonra onlara bomba haber denmez. Beren Saat yoksa nihayet gerçekten hamile mi?

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR