Elinde olsa bir karış suda boğacak

ABD Başkanı Donald Trump’ın başı siyasetteki rakiplerinden, Kim Jong-un gibi sorunlu liderlerden, ülkesinde kendisinden nefret edenlerden çok eşi Melania ile dertte. 72 yaşındaki New York’lu ünlü iş adamının 48 yaşındaki Slovenyalı eski model eşiyle arası her geçen gün daha da açılıyor.

Melania aslında başta 13 yıllık eşine destek olmaya çalışmıştı.

Başkanlık seçimi kampanyası sırasında sürekli yanı başındaydı. Güzelliği ve şık giyimiyle dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Ancak kısa bir süre sonra Donald’a yararından çok zararı olduğu ortaya çıktı. Aksanlı İngilizcesiyle Michelle Obama’nın konuşmasını taklit etmesi eleştirildi.

Elinde olsa bir karış suda boğacak

Mankenlik yaptığında zengin koca arayışı içinde Donald’ı tavladığı iddia edildi. Bir süre sonra da etrafının söylediklerinden olumsuz etkilenen ve tipik bir İkizler Burcu olan Donald, Melania’nın yerine büyük kızı Ivanka’yı ön plana çıkarmaya başladı.

Evlilikleri zamanla göstermelik bir ilişki haline geldi. Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un eşi Brigitte geçenlerde resmi ziyaret sonrası gittikleri Amerika’dan ayrılırken Melania için ‘’Sanki Beyaz Saray’da hapis’’ dedi.

Haberin Devamı

Donald Trump’ın bundan sonra ne yapacağı ve başına ne geleceği belli değil. Ama kendisini bekleyen asıl büyük tehlike politik arenada değil özel hayatında.

First Lady Melania dünyanın en güçlü adamı pozisyonunda olan kocasına soğuk davranışlarıyla kendisinden nefret ediyormuş gibi bir görüntü vermeye başladı.

Donald’ı elinde olsa ilk fırsatta bir karış suda boğacak! Laf aramızda yapabilirse de dünyanın büyük bir bölümünden hayır duası alacak!

Erkekliğin onda dokuzu kaçmak biri de toz olmak

Murat Boz ile Aslı Enver’in ani ve sürpriz ayrılığı meğer sessiz sedasız, olaysız ve kavgasız olamamış.

İddiaya göre Aslı 2,5 yıllık ilişkilerini bitirmek isteyen Murat’a çok kızmış. Birlikte kiraladıkları Levent’teki dairelerinde aralarında büyük bir tartışma çıkmış.

Sinir krizi geçiren güzel oyuncu salonda bağrış çağrış içinde eline ne geçerse ünlü popçuya fırlatmaya başlamış. Çaresiz kalan Murat da kurtuluşu kendini odaya kilitlemekte bulmuş.

Haberin Devamı

Elinde olsa bir karış suda boğacak

Aslı geçirdiği sinir krizinden sonra evi terk etmiş. Daha sonra da eşyalarını aldırtmış. Murat kaçmakta haklı. Ya o fırlatılan cisimler yüzüne gelseydi.

Spor ve rejim yaparak göbeğini eritmeye benzemez. Suratında iz filan kalır. Sonra ayıkla pirincin taşını.

Popçular için imaj çok önemli. Onun için Murat Boz doğru yolda. Böyle durumlarda bunu aklından çıkarmayacak. Erkekliğin onda dokuzu kaçmak, biri de toz olmak!

DİĞER YENİ YAZILAR