Gişede kendi düşen ağlamaz!

Burak Özçivit yapımcılığını üstlendiği, başrolünü Kerem Bursin ile paylaştığı ‘Can Feda’ filminin gişedeki başarısızlığına kafayı takmış.

İddiaya göre yakınlarına ‘’Bu film beni çok yıprattı, 13 milyon TL zarar ettim, bir iki seneye anca kendimi toparlarım’’ diye dert yanıyormuş. Filmi ilk üç günde 110 bin 685 kişi izlemiş. Proje büyük bir hayal kırıklığıyla bitmiş.

Öte yandan Hülya Avşar kendisinin yazıp yönettiği ve tek başına oynadığı ‘Selfi’ adını verdiği film geçtiğimiz hafta sessiz sedasız vizyona girdi. Avşar Kızı birkaç üryan ve seksi fotoğraf paylaşımından başka tanıtım için filmin galası dahil olmak üzere hiçbir şey yapmadı.

Otobiyografik filmi de gişede resmen çakıldı.

İlk üç günde sadece 1302 kişi tarafından izlenerek trajikomik bir durum yarattı. Burak Özçivit ve Hülya Avşar’ın ikisi de son derece gereksiz bir risk aldı.

Tutup tutmayacağı belli olmayan projelere ceplerindeki paraları yatırdı. Kendi düşen ağlamaz derler.

Ama gel de bunu gişede umduğunu bulamayan Burak ile Hülya’ya anlat!

Haberin Devamı

On numaradan on bir numara olmak
Hacı Sabancı uzatmalı sevgilisi Özge Ulusoy’dan ayrıldıktan sonra vakit kaybetmeden mide ameliyatı oldu ve fazla kilolarından kurtuldu.
50 kilo birden vererek form tuttu. Hacı her fırsatta incelmiş haliyle olan fotoğraflarını Instagram’da paylaşıyor.
Özge deseniz zaten hep ince ve daima formda. Mankenlik yapabilmesi için öyle kalmak zorunda. Hacı, Özge ile birlikteyken yan yana durduklarında karşıdan bakıldığında tam 10 numara gibiydiler.
Özge ince, uzun haliyle bir numarayı, Hacı tombul haliyle sıfırı temsil ediyordu. Şimdi yan yana gelseler, ikisi de ince olduğu için 11 numara gibi duracaklar. Özge yine 1 numarayı, Hacı da ondan daha kısa olan 1 numarayı temsil edecek.
Birlikte on numarayken ayrılık sonrası on bir numara olmak işte böyle bir şey. Belki havuz problemi çözmek gibi hayatta hiç işinize yaramayacak, ama yine de bilmenizde yarar var!
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyar bana göre değil diyeceksin!
Pınar Altuğ kucağında minik köpeğiyle pozunu ‘Lokumum’ notuyla Instagram hesabında paylaşmış. Kendisini sırf sinir etmek için takip eden trollerden biri ‘’Köpeğinize ayırdığınız vakti biraz da kızınız için harcayın’’ diye ukalalık yapmış. Pınar kendini tutamamış.
‘’Allah’ım sen bana sabır ver’’ diye tepki vermiş. Sonra hızını alamamış. Aynı fotoğrafın altına yapılan ‘’Lütfen o Minnakı bana verir misiniz? Lütfen’’ yorumunu ciddiye almış.
‘’Sanki bakkaldan sakız almışım da onu istiyormuşsunuz gibi davranıyorsunuz ya’’ diye cevaplamış. Bunun üzerine takipçilerinden eleştiriler yağmış. ‘’Gayet tatlı bir şey yazmış. Buna niye sinirlendin? Sanki gerçekten istemiş ya, Stres küpü Pınar’’ diyenler olmuş.
Sosyal medya her ünlüye göre değil. Her yazılana cevap yetiştirmeye kalkan, öfkesini kontrol edemeyenlere göre hiç değil.
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyar bana göre değil deyip köşene çekileceksin!
Sofradan kalkıp adaya geçiyorlar
Acun Ilıcalı’nın TV8 ve TV 8,5 adında iki tane televizyon kanalı var. İki tane de elle tutulur ve reytinglere girmeyi başaran programı.
Biri ‘Yemekteyiz’ diğeri ‘Survivor’ Sürekli olarak bunlar yayınlanıyor. Sürekli olarak bunlar konuşuluyor. Reklamlar bunlar sayesinde alınıyor. Deneyimli televizyoncu bu işi çözmüş. Sofradan kalkıyorlar adaya geçiyorlar!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR