Kayınvalidelere yer yok

Seren Serengil lafını esirgemeyen aklına geleni söyleyen kendine özgü bir dünyada yaşayan ilginç ünlülerimizden. Dobra konuşmaları, öfkesine yenik düştüğünde bodoslama dalma tarzıyla tanınıyor. Bu uğurda ödün vermiyor hatta 3 gün hapse girmeyi bile göze alabiliyor.

Seren 4,5 aylık sevgilisi şarkıcı Emrah İpek ile Şile’de bir otelde nişanlanmış. Nişana damadın annesi ve kız kardeşi katılmamış. Seren konuyla ilgili soruya ‘’Ben öyle uygun gördüm. Ben istemedim. Geçerli nedenlerim vardı’’ diye cevap vermiş. Beğenin, beğenmeyin, sevin, sevmeyin en azından içi dışı bir gizlisi saklısı yok.

42 yaşındaki Seren ile 38 yaşındaki Emrah evlendikten sonra evde kimin sözü geçer diye artık merak etmeye de gerek yok. Müstakbel kayınvalidesiyle görümcesini nişandan veto eden ünlü eski assolist ve son zamanların magazin programı sunucusu şimdiden dizginleri ele almış.

Coen Biraderlerin ‘İhtiyarlara Yer Yok’ isimli filmi ‘En iyi Film’, ‘En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu’, ‘En iyi Yönetmen’, ‘En iyi Senaryo Uyarlaması’ dallarında 2008 yılında 4 Oscar ödülüne birden layık görülmüştü. Aradan 10 yıl geçti. Seren Serengil sayesinde ‘Kayınvalidelere Yer Yok’ diye film gibi bir nişan geldi!

Haberin Devamı

Botoks denedi olmadı sıra Jaws kremine geldi

Nurgül Yeşilçay yüzüne botoks yaptırdığında hayranlarından çok tepki çekmişti. 42 yaşındaki güzel oyuncunun yüzünün şiştiği ifadesinin değiştiği söylenmişti. Botokslu hali hiç beğenilmemişti.

Nurgül dersini almış. Yakında bir yarışma programının jürisinde olacakmış. Cildine herhangi bir müdahale yaptırmaktan kaçınmış. Ekranda ışıldayabilmek için bu kez yüzüne doğal bakım uyguluyormuş. Kimden duymuş, nerden bulmuşsa köpekbalığı karaciğerinden elde edilen yeni bir krem kullanıyormuş. Kadınların güzelliklerini korumak, kusursuz görünebilmek uğruna denemeyecekleri yöntem yok. Hele ünlüyse bu arayış daha da önem taşıyor.

Örneğin Nurgül Yeşilçay. Botoks denedi olmadı sıra Jaws kremine geldi!

Ne maço ne geri kafalı sadece farklı

Alİşan önümüzdeki günlerde nişanlısı Buse Varol ile dünya evine girecek. Cumhurbaşkanımıza verdiği evlilik sözünü de sonunda gerçekleştirecek. Böylece bir memleket meselesi haline gelen olay nihayet çözümlenecek. Alişan verdiği son röportajda müstakbel eşinin nikahtan sonra kız arkadaşlarıyla tatile gidebileceğini söylemiş. Ancak üç kız arkadaşıyla bir gece kulübüne gitmesine asla izin vermeyeceğini de sözlerine ilave etmiş. Sonra da ‘’Ben maço muyum? Geri kafalı mıyım?’’ diye kendini sorgulamış.

Haberin Devamı

Alişan bunlara hiç kafayı takmasın. Eşinin arkadaşlarıyla tatile çıkmasına ses çıkarmıyorsa geri kafalı olamaz. Gece kulübüne gitmesine karşı çıkması da maçoluk sayılmaz. 42 yaşındaki türkücü ne maço ne geri kafalı sadece farklı kendine göre de haklı!

DİĞER YENİ YAZILAR