Bilgi yarışması mı tuluat tiyatrosu mu?

Kim Milyoner Olmak İster yarışması sunucusu Kenan Işık’ın zorunlu ayrılığı sonrası eski havasını bir türlü yakalayamadı. Selçuk Yöntem boşluğu doldurmak için bir süre elinden geleni yaptı. Ancak yapımcılar onu değiştirip oyuncu Murat Yıldırım’da karar kıldı. Sonra çöküş başladı. Reytinglerdeki başarısızlık paniğe neden oldu ve izleyicinin ilgisini çekebilmek için format yeniden yazıldı. Yarışmacı profili zamanla inandırıcılığını yitirmeye başladı. Katılanlar son derece abartılı, yapmacık bir hava içine girdi. Birçoğu kast ajanslarından gönderilmiş oyuncu havası verdi. Şimdi programda evlilik teklifleri yapılıyor. Urfalı bir yarışmacıdan türkü çığırması bekleniyor.

Bilgi yarışması mı tuluat  tiyatrosu mu

‘Çarkıfelek’, ‘’Var Mısın Yok Musun?’, ‘Survivor’ gibi yarışmaları kendimize göre uyarladık. Orijinal hallerinden eser kalmadı. Sıra ‘Kim Milyoner Olmak İster?’e geldi. Artık bilgi yarışması mı tuluat tiyatrosu mu belli değil. Programı ‘Şahane Pazar’dan beri özlediğimiz Behzat ve Süheyl Uygur kardeşler sunsa çok daha eğlenceli olurdu. Adına küçük bir ilave yapabilirler. ‘Kim Şahane Milyoner Olmak İster?’ diyebilirler. Sonra iki soru arasında vur patlasın, çal oynasın!

Haberin Devamı

YENİ REALITY ŞOV ADAYI: ASENA TAKİPTE

Asena Atalay eski eşi Caner Erkin tarafından boşanma protokolünde kandırıldığı iddiasıyla açtığı davadan istediği sonucu alamayınca küplere binmiş. Ünlü futbolcunun servetinin yarısını isteyen Asena özel bir dedektif tutmuş.Caner’in her şeyini araştırıp onu takip etmesini istiyormuş. “Bu film henüz bitmedi daha yeni başlıyor” diyormuş. Filmi bilemem ama yeni bir televizyon dizisi başlıyor olabilir. Asena dedektifi bıraksın Caner’i kendisi takip etmeye başlasın. Böylece bir taşla iki değil üç kuş vurabilir. Hem olup biteni kendi gözleriyle görebilir. Hem Caner ile eşini sürekli tedirgin ederek huzurlarını kaçırmış olur. Hem de yanına bir kameraman alıp olayı bir reality şova çevirebilir. Görüntüleri de kendi yorumları eşliğinde elini öpen kanala satabilir. Nasılsa ekrandaki magazin programından sunuculuk deneyimi var. Bir zamanlar ‘Teksoy Görevde’ ve ‘Acun Firarda’ vardı. Şimdi ‘Asena Takipte’ neden olmasın? Bundan alası Nuh’un Ankara makarnası. Bakın sponsoru bile hazır!
KENDİ KENDİNİ ÇEKTİ SADECE KENDİ SEYRETTİ
Hülya Avşar yazıp yönettiği, tek başına oynadığı ‘Selfi’ filmi geçtiğimiz hafta sonu gösterime girdi. Hülya galasını yapmadığı filmi evinde ailesi, yakın dostları ve ekibiyle izlemiş. Avşar Kızı “Filmde en zoruma giden şarkılarıma, filmlerime telif ödemek oldu” demiş. Ünlü yıldız 5 şarkı ve 5 film için 150 bin lira ödemiş. Bakalım gişede sonuç ne olacak? Emeklerine değecek, masrafını çıkaracak, kazanca mı geçecek? Yoksa “Kendi kendini çekti sadece kendi seyretti” mi dedirtecek!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR