Işık sarsa da bizi asla unutturamazsın kendini

Murat Başoğlu geçtiğimiz yaz belki de magazin tarihimizin en büyük skandalına imzasını atmıştı.

Öz yeğeni olduğu iddia edilen genç bir kadınla Bodrum’da teknesinde sevişirken objektiflere yakalanmıştı. Olayı öğrendiğinde ‘’Bu deneyimi sevgiyle kucaklıyorum’’ tepkisiyle herkesi şoke eden hiç tartışmasız dünyanın en anlayışlı kadını olan eşinden boşanmıştı.

Bu arada Murat’la söz konusu kadın hakkında hayasızca hareketler bulundukları iddiasıyla bir kamu davası açılmıştı.

Yapılan yargılama sonrası 9 Mart’ta beraat ettikleri açıklandı. Karara itiraz eden savcı cezalandırılmaları için temyize başvurdu.

Ancak uzun süredir sesi sedası çıkmayan, Bodrum’da eski eşiyle birlikte yaşadığı evde inzivaya çekildiği söylenen 50 yaşındaki sunucu daha fazla sabredememiş. Skandal olaydan 8 ay sonra sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yapmış.

Arka planında melek kanatlarının olduğu bir panonun önüne geçmiş. Başının üstündeki ‘’Işık sarsın sizi’’ yazısı eşliğinde tebessüm ederek poz vermiş.

Derken hiç ummadığı ünlü bir isim buna bir tepki göstermiş. Her fırsatta reklamını yapmakta usta olan şarkıcı Ebru Polat ayağına gelen fırsatı tepmemiş.

Haberin Devamı

‘’Allah kahretsin bir de benim şarkı sözümü kullanmış mesajında’’ deyivermiş.

Aslında aynı sözlerle sırf Murat Başoğlu için yeni bir şarkı yazılsa ne güzel olur.

Bu yaz da bununla oyalanırız.

Adı da hazır.

Hatta cuk oturuyor.

‘’Işık sarsa da bizi asla unutturamazsın kendini’’

Ey reyting sen nelere muktedirsin

Yeni ‘Popstar’ yarışması Bülent Ersoy nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla Show olmaya devam ediyor. Diğer jüri üyeleri, yarışmacılar, sunucu hepsi Babla’nın muhteşem duruşu ve her zamanki fevkaladenin fevkinde performansı yanında çok sönük kalıyor.

Onun için her şeyi Diva Babla’nın üstüne kuruyorlar.

‘’It’s Now or Never’’ adlı İngilizce şarkı söyleterek başladılar.

Şimdi de 2007 yılında aynı yarışmada tanışıp evlendiği ve bir yıl sonra boşandığı İzmirli ikinci eşi Armağan Uzun’u konuk sanatçı olarak getirdiler.

Armağan Uzun boşandıktan sonra Babla ile çaresizlikten zorla evlendiğini itiraf etmişti.

Haberin Devamı

Sinirden çılgına dönen Bablamız ‘’Seda Sayan’ın programında yılan gibi kıvırdığı dansı daha önce görsem onu kendime koca etmezdim’’ demişti.

‘’Kendisini tanıdığımda Torbalı’da 100 liraya düğünlerde klavye çalıyordu’’ diye öfkesini belirtmişti.

İkisi de yaşadıkları birliktelikten büyük pişmanlık duyduklarını dile getirmişti. Aradan 11 yıl geçti. Kader onları yine aynı programda bir araya getirdi. Bize de ‘’Ey reyting sen nelere muktedirsin’’ dedirtti!

Hatıralar hayal oldu

Murat Boz ile Aslı Enver ikinci ve göründüğü kadarıyla son kez yollarını ayırdı.

Ayrılık sonrası Aslı eski sevgilisinin tüm fotoğraflarını Instagram’dan sildi ve onu takipten çıkardı.

Bunu gören Murat da aynısını yaptı. Artık birlikte ne bir fotoğrafları var. Ne de birbirlerinden haberleri. Hayat ne kadar acımasız.

Bir zamanlar el ele, göz göze sokaklarda yürürlerdi. Murat, ‘Kardeşim Benim’ filminin çekimlerinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı oyuncu sevgilisi Aslı’yı oynadığı dizinin setinde saatlerce beklerdi. Hey gidi günler hey.

Haberin Devamı

Bir kalemde bütün anılarını sildiler. Dario Moreno’nun efsane şarkısını akıllara getirdiler. ‘’Bak hatıralar hayal oldu Dur desem dönmez ki gitti kayboldu

Dönmez artık mutlu günler’’ Oturup ağlamak istiyorum!

DİĞER YENİ YAZILAR