ÇÖLDE YAKINDAN SAHNEDE UZAKTAN

Hadise California’nın Colorado Çölü’nde düzenlenen Coachella Festivali’nde göbeğini açıkta bırakan bluzu, file çorapları, mini şortu, 30 bin lira değerinde Rhinestone marka taşlı gözlükleriyle boy göstermişti. Sosyal medyadaki hesabında formda fiziğini sergileyen pozlar paylaşıp bol bol reklamını yapmıştı. Meğer fotoğraflarında bedeni ince gösteren photoshop yöntemi kullanılmış. Çünkü Hadise Amerika dönüşü ayağının tozuyla Maltepe’de sahne almış.

Güvenlik görevlilerinden yakından görüntü alınmasını engellemelerini istemiş. Giydiği transparan kostümle geceye damgasını vuran güzel popçu kilolu haliyle dikkat çekmiş. Hatta Ebru Şancı Instagram’da Hadise’nin bacaklarını Brezilyalı emekli futbolcu Roberto Carlos’a benzetmiş. Hadise de vakit kaybetmeden ‘’Yaradan güzel bakmayı, güzel niyetler taşımayı nasip eylesin. Herkes kendine göre bakar, görür’’ diye felsefi bir cevap vermiş. Basına dağıttıkları fotoğraflarının da katkısız ve doğal olduğunu iddia etmiş. ‘’Yeri gelir göbeğim çıkar, yeri gelir çorabım kaçar’’ demiş. Kadın tepeden tırnağa organikmiş daha ne istiyorlar?

Haberin Devamı

Hadise demişler ona. Çölde yakından, sahnede uzaktan. Beğenmeyen küçük oğluna almasın!

BYE BYE SILA HELLO SOPHIA

Ahmet Kural, dünyanın vatandaşlık alan ilk insan benzeri robotu Sophia ile bir teknolojik etkinlikte yan yana gelmiş. Ünlü oyuncu robota ‘’Beni seviyor musun?’’ diye sormuş. Sophia da nezaket kurallarına uygun programlandığı için ‘’Ben seni tanımıyorum bile. Nasıl sevebilirim?’’ yerine ‘’Evet seviyorum sen iyi bir insansın’’ diye karşılık vermiş.
İkisini bir arada görenler Sophia’yı 35 yaşındaki aktörün bir ara birlikte olduğu şarkıcı Sıla’ya benzetmişler. Sıla’nın saçsız hali demişler. Çok doğru. Kaşı, gözü, dudağı, kulağı tıpkı Sıla. Sophia 37 yaşındaki ünlü popçunun hık demiş burnundan düşmüş. Yani bu kadar olabilir. Sanki Sophia’yı Sıla’yı örnek alıp yapmışlar.
Ahmet Kural doğrusu şanslı adammış. Robot da olsa ilk görüşte kendisini seven ve iyi bir insan olduğunu anlayan birini nihayet buldu. Bye bye Sıla. Hello Sophia!
Hasret sona erdi şezlongun kraliçesi geldi
Yaz mevsiminde plajların yıldızı hiç tartışmasız Eda Taşpınar’dır. Sosyetenin orijinal ikoncanı uzun boyu, gösterişli fiziği ve incecik bikinileriyle nereye giderse gitsin tüm dikkatleri üzerinde toplar. Ünü Çeşme’den Bodrum’a, Mikonos adasından Miami sahillerine kadar uzanır. Eda özellikle şezlong pozlarıyla meşhurdur.
Şezlong üzerinde Eda’dan daha iyi poz veren yerli veya yabancı bir ünlü yoktur. Eda tatil için Marakeş’e gitmiş. Kendisiyle özdeşleşen şezlong pozunu vermeyi de ihmal etmemiş. ‘’Bu iş benden sorulur’’ notuyla Instagram sayfasında yayınlamış. Kimler geldi kimler geçti? Hasret sona erdi şezlongun kraliçesi geldi!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR