Atın beni festivali olan çöllere...

Colorado Çölü’nde gerçekleştirilen ‘Coachella Festivali’ çılgın partilere, uçuk ve seksi giyim tarzlarına ve ilginç olaylara sahne oluyor!

California deyince akla Los Angeles, Hollywood, Beverly Hills, San Diego, San Fransisco gelir. Disneyland, Magic Mountain, Universal Studios, Sea World, Fisherman’s Wharf, Golden Gate Bridge gibi turistlerin gözdesi olan yerler akla gelir. Santa Monica, Malibu, Newport Beach, Santa Barbara, Carmel gibi okyanus yanı bölgelerdeki plajlar, kumsallar, kayalıklar, bikinili sarışın güzel kızlar hayal edilir.

Artık bunların arasında Nisan’da Colorado Çölü’nde gerçekleştirilen ‘Coachella Festivali’ de yer alıyor.

Sosyal medya sayesinde son zamanlarda inanılmaz popüler olan festival çılgın partilere, danslara, uçuk ve seksi giyim tarzlarına, ilginç olaylara sahne oluyor. 10 gün süren ve yarın sona erecek festivalde Beyonce gibi dünyaca ünlü yıldızlar unutulmaz konserler veriyor.

Festival için özel kıyafetler diktiren, takılar alan, yanında stil danışmanı, kuaförü, makyözünü götürerek 100 bin lira harcadığı söylenen Hadise reklamını yapma açısından etkinliğe katılmanın önemli olduğuna inanıyor. Ünlü popçu dikkat çekmek için göbeğini açıkta bırakan bluzu, file çorapları ve 30 bin liralık Rhinestone marka taşlı gözlükleriyle pozlar veriyor.

Haberin Devamı

Atın beni festivali olan çöllere...

ABD’de Coachella Vadisi’nde düzenlenen dünyanın en büyük açık hava müzik festivaline Türkiye ve dünyadan birçok ünlü katıldı.Coachella Festivali 1999’dan bu yana devam ediyor. Ancak Instagram sonrası popülaritesi tavan yapmış vaziyette.

Kayahan’ın 1997 yılında çıkan ‘Atın Beni Denizlere’ diye bir şarkısı vardır. Usta sanatçı “Kolay mı kolay mı sevda bu kolay mı, Yaşandı yıllarca roman gibi, Gözlerim yollarda geçti bir gün daha, Ağlamak geliyor içimden, Aaa… Atın beni denizlere” diye seslenir. O zamanlar daha masumduk.

Aradan 19 yıl geçti.

Internet ve cep telefonlarındaki kamerayla artık yaşamınızda her şey değişti. Şimdi olsa rahmetli, denizler daha ısınmadı atın beni festivali olan çöllere derdi!

Murat Boz oldu toz!

Haberin Devamı

Popçu Murat Boz ile uzatmalı sevgilisi Aslı Enver’in ilişkisine yine nazar değmiş. Hayranları tarafından birbirlerine çok yakıştırılan popüler çift geçtiğimiz yıl ünlü şarkıcının yüzüne gözüne bulaştırdığı bir kaçamak sonrası ayrılmıştı.

Ancak kısa bir süre sonra barışmış ve el ele göz göze aşklarına kaldıkları yerden devam etme kararı almıştı.

Murat’ın kaçamağında günah keçisi Acun Ilıcalı’nın tayfa takımından komedyen Esen Yenerler ilan edilmişti.

Bu kez ortada bir kaçamak yok. Murat’ın arkadaşı falan da yok. Sadece Murat Boz’un kendisi var. Aslı Enver birlikte yaşadığı sevgilisinin evini apar topar terk etmiş.

İddiaya göre ilişkiyi sonlandırmayı kendisi değil Murat Boz istemiş. Üstelik 38 yaşındaki şarkıcı hiçbir neden göstermemiş. Aslı yakın çevresinin iddiasına göre hala şoktaymış.

Murat da tek başına Amerika seyahatine çıkmış. Birdenbire değişenin ne olduğu henüz bilinmiyor. Bilinen tek bir şey var. O da şu: Boz oldu toz!

Başkalarını bulamadı Cicişler aralarında kapıştı

Cicişler olarak üne kavuşan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler uzun süredir ortalıkta yoktu. Bir ortaya çıkmışlar pir çıkmışlar. Birlikte oturdukları evde öyle şiddetli bir kavga etmişler ki ikisi birden hastanelik olmuş.

Haberin Devamı

Cicişler komşularının şikayeti üzerine kapılarına gelen polislere ve sağlık ekibine uzun süre kapıyı açmamış.

Olayla ilgili soruşturma başlatmış. Boşuna uğraşmasınlar. Kavganın nedeni belli. Başkalarını bulamadı, Cicişler aralarında kapıştı.

Dava kapandı!

DİĞER YENİ YAZILAR