ARTIK KİMSE MİLYONER OLMAK İSTEMİYOR

Kim Milyoner Olmak İster? yarışması sunucu Kenan Işık’ın zamansız olarak görevini devretmek zorunda kalması nedeniyle ivme kaybetmişti. Birçok denemenin ardından Kenan’ın tiyatrocu meslektaşı Selçuk Yöntem aynı pozisyonu üstlendi. İzleyici tam ona alışmaya başladığında yapımcılar nedense onun yerine oyuncu

Murat Yıldırım’ı getirdi. O günden sonra da yarışma tüm cazibesini yitirdi. Murat’a oturduğu koltuk birkaç boy büyük geldi. Genel kültürünün yüksek seviyede olmadığını her fırsatta gösterdi. İzleyiciye yarışmaya katılsa ilk barajı kesin geçemeyecekmiş havası verdi. Baktılar ki olmuyor bir kez daha sunucu değiştireceklerine tamamen rol yapan kast havası veren ilginç ama inandırıcı olmayan yarışmacılar bulmaya başladılar. Bu da ters tepti. Son zamanlarda yarışmanın reytingleri yerlerde sürünüyor. Kenan Işık’lı tekrarları yeni bölümlerinden daha çok izleniyor. Murat Yıldırım kameraya iyi görüntü veren yakışıklı bir sunucu. Ama bu yarışma sunucusunda birikim, deneyim, olgunluk, göze hoş gelen bir beden dili ve etkileyici bir ses tonu istiyor. Bütün bunlar da eksik olunca artık kimse milyoner olmak istemiyor!

Haberin Devamı

NE O HAL NE BU HAL SOSYAL MEDYA ABESLE İŞTİGAL

Güzel oyuncu Birce Akalay eski eşi Sarp Levendoğlu’nun Instagram’da paylaştığı fotoğrafı beğendi iddialarına ateş püskürdü. Çıkan haberi sosyal medya hesabından derhal yalanladı. Birce olayı fazlasıyla abarttı ve “Nasıl bir amaca yönelik olduğunu anlayamadığım fakat artık art niyetli olduğundan emin olduğum, belli aralıklarla yapılan bu çirkin haberlere dair yasal yollara başvurmaktan vazgeçmeyeceğim. İyi niyet sahibi ve bu yalan haberi sayfalarına taşımayan diğer basın mensuplarına da yürekten teşekkür ederim” şeklinde bir paylaşım yayınladı. Haziran’da 34 yaşına girecek olan Birce’nin üç yıl evli kaldığı. zamanında büyük aşk yaşadığı, elini elinden gözünü gözünden ayırmadığı 36 yaşındaki Sarp’ın fotoğrafını beğenmesi kadar normal bir şey olamaz. Beğenmemesi anormal. Gelin görün ki bu son derece basit olay günümüzde polemik konusu oluyor. Ne o hal ne bu hal. Sosyal medya abesle iştigal!

Haberin Devamı

BURCU BEYBİ HAVING HIS BABY

41 yaşındaki Burcu Esmersoy aşkta aradığı mutluluğu ve huzura sonunda kavuştu. Ünlü sunucu Marilyn Monroe havasında poz verdiği son röportajında bunu herkese ilan etmiş. Son sevgilisiyle ilgili “Hayatımda ilk defa bir erkeğin çocuğunu doğurmak istiyorum” demiş. Konuşurken sık sık da ‘beybi’ diye hitap etmiş. Paul Anka’nın 44 yıl önce listelerde bir numara olan ‘Having My Baby’ yani ‘Benim Çocuğumu Doğuruyorsun’ adında bir şarkısı vardı. Feminist guruplar o zamanlar şarkının sözleri yüzünden efsane sanatçıyı eleştirmiş ve büyük tepki göstermişti. Yıl 2018. Burcu Beybi. Having His Baby!

DİĞER YENİ YAZILAR