Nusret et pişirmiyor hava basıyor

Nusret Gökçe ‘SaltBae’ adını verdiğ ete tuz dökme hareketini çektiği video ile internet fenomeni olduktan sonra etçi dükkanlarını dünyaya yaymaya başladı.

Dubai, Miami’den sonra New York’a adını taşıdı.

Sıkı bir PR çalışması sayesinde ünlü Hollywood yıldızlarıyla havasını attı.

Şimdi de dünyanın dört bir yanından yatırımcıların Nusret yeni bir projede ortak olmak için kuyruğa girdikleri havası veriliyor. Öte yandan Nusret doğal olarak tek başına her tarafa yetişemiyor.

Kendisi olmadığında restoranlarının sinek avladığı söyleniyor. Çünkü müşteri oraya Erzurumlunun şovunu görmeye geliyor. Sizin anlayacağınız Nusr-Et et pişirmiyor hava basıyor!

Önce adam olacaksın bay Teoman

Teoman 20 yaşlarındayken annesinin çapkınlıklarından dert yandığını belirtmiş. “Anneme ya homo olsaydım daha mı iyiydi?” dediğinde annesinin telaşlanıp “Aman Allah korusun, cık cık” deyip tahtaya vurduğunu itiraf etmiş. “Konu da böylece kapanırdı” demiş. Teoman’ın 30 yıl önce böyle bir laf etmesi ve annesinin reaksiyonu şaşılacak bir durum değil. O zamanlar için kolay kolay kabul edilemese de anlaşılabilir bir durum. 50 yaşındaki sanatçının bunu şimdi itiraf etmesi hem yersiz hem gereksiz. Teoman’ın hayran kitlesinin dünya görüşünden ve hassasiyetinden haberi yok. Bir sanatçının etrafıyla bu kadar kopuk olması inanılır gibi değil. Sanatçı olmakla iş bitmiyor. Hatta sürekli göz önünde olduğun için daha fazla eleştiriler geliyor. Onun için bu fani dünyada istemiyorsan kimse sana bakmasın yan. Önce adam olacaksın adam Bay Teoman!

Haberin Devamı

CMYLMZ’ın yeni filmi yeni değil mi?
Cem Yılmaz’ın sahnede stand up gösterisini yaptığında kimse eline su dökemez. Ancak ünlü komedyen filmlerinde aynı başarılı performansı gösteremiyor. Bunun birçok nedeni var. İlki GORA filminden beri devam eden ‘Uzay Yolu’ ve ‘Yıldız Savaşları’ takıntısı. İkincisi filmin başından sonuna kadar her sahnesinde kendisinin boy göstermesi. Üçüncüsü mizah anlayışındaki komikliğin beyaz perdeye uzaktan yakından yansımaması. Dördüncüsü filmde akla gelen her şeyi üstlenerek başrolde olması, senaryo yazması, yönetmenliğini yapması.. Cem Yılmaz yeni filminin müjdesini vermiş. Adına da Karakomik Filmler demiş. Üstelik 2 tane birden çekeceklermiş. Hiç acele etmesin. Bundan öncekiler de karaydı ama komik değildi. Yeni değil yani.Alıştık artık. Hepsi birbirinin kopyası!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR