MEDİ BABLA STATE HOSPITAL

Diva Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla için her defasında özellikle iştahı ile ilgili abartılı hikayeler uyduruluyor. Yemekleri porsiyonlarla değil, kilolarla yediği söyleniyor. Rüyasında gördüğü boyozları sabah ilk uçakla İzmir’den getirtip kahvaltıda 50 tanesini birden lüplettiği iddia ediliyor. ‘’Bir oturuşta 4 kişilik ailenin akşam yemeğini tüketti’’ deniliyor.

Sadece yemek de değil her alışverişe çıktığında kapattığı mağazalar, kuaföründe saçına ve makyajına ayırdığı süreler, takılarına, mücevherlerine verdiği paralarla Babla tam bir şehir efsanesi haline gelmiş durumda.

Popstar yarışmasını yine tek başına sürükleyen muhteşem Bablamız son olarak rahatsızlığı sırasında yattığı hastanede hakkında çıkan dedikodulara isyan etmiş. ‘’Hastanenin 10’uncu katını kapattılar diye konuştular ama hastane 10 değil 9 katlı ayrıca istesem hastaneyi satın alırım’’ demiş. Niyetlenirse adı hazır zaten. Medi Babla State Hospital!

Sempatik yerine Ardantipatik olmak

Futbolcu Arda Turan istediği zaman çok sempatik olabilen bir ünlü. Doğal, cana yakın halleri, esprileri ve gülümsemesi hep onun artıları. Ancak dünyadaki her insan gibi Arda’nın da eksileri var.
Örneğin zaman zaman öfkesini kontrol etmekte zorlanıyor ve uçakta gazeteciye saldırıyor. Eşine nasıl bir düğün istediğini soran muhabire tehditler yağdırıyor. Bunlar da onu antipatik yapıyor. Arda son olarak sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafla gündeme geldi. ‘’Yeni fizyoterapistim’’ dediği eşi Aslıhan Doğan’a ayaklarını yıkattığı iddia edildi.
Milli futbolcu dizindeki buza yardımcı olduğu için eşine bu yakıştırmayı yaptığını söyleyerek duruma açıklık getirdi.‘’Baktığımızı göremez olduk. Ne ayak yıkatması. Allah akıl fikir versin. Hatırlatma: Geçmiş olsun denir” diye tepkisini gösterdi. Fotoğrafta Arda’nın eşi elinde havlu yere eğilmiş önünde de bir kova duruyor. Yani o anda dizindeki buza yardımcı olduğunu bir tek Arda’nın kendisi biliyor. Gören ‘ayaklarını yıkatıyor’ diye düşünebilir.
Bu gibi durumlarda önlemini alıp gereken açıklamayı önceden yapacaksın. Yoruma yer bırakmayacaksın. Sonrasında kızıp azarlamayacaksın. Sempatik yerine Ardantipatik olmayacaksın!
Evlilik planı bitti selam sabah kesildi
Esra Erol kardeşi Eda Erol’la evliliğin eşiğinden dönen Alişan’ın ayrılık sonrası hiç vakit kaybetmeden nişanlanmasını hazmedememiş. Mehmetçik’e moral vermek için Hatay’a giden sanatçı kafilesinde rastladığı ünlü türkücüyü görmemezlikten gelmiş. Aynı fotoğraf karesine girmemek için özel çaba göstermiş. 6 Mayıs’ta oyuncu Buse Varol ile dünya evine girecek olan Alişan ise son 10 yılın en büyük düğününü yapacaklarını iddia ediyormuş. Görünen köy kılavuz istemez. Evlilik planı bitti, selam sabah kesildi!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR