ÇİĞ KÖFTE VİKİNG KRALI DİNLEMEZ

History kanalındaki ‘Vikings’ dizisinin Kral Ragnar’ı Travis Fimmel 37. İstanbul Fim Festivali için İstanbul’a gelmiş. 38 yaşındaki Avustralyalı aktör festivalin açılış filmi ‘Lean on Pete’i sunacakmış. İstanbul’a gelen her yabancı ünlü gibi Travis de ayağının tozuyla gece gezmesine çıkmış. Eğlenmek için gittiği Asmalımescit’te çiğ köfteyi abartınca rahatsızlanıp oteline erken dönmek zorunda kalmış. Travis, Melbourne ile Sydney arasında Echuca, Victoria bölgesindeki bir çiftlikte doğmuş. Babası büyükbaş hayvan yetiştiriyormuş. Avustralyalılar zaten oldum olasıya etobur bir millet olarak bilinir. Travis yıllarca oynadığı dizide İskandinav mitolojisinin kahramanı, Fransızların, İngilizlerin kabusu gözü pek Vikings savaşçısı Ragnar Lodbrok’u canlandırdı. Senaryo gereği kurulan sofralara kurulup bol bol et tüketti. Elinde koca kemikli iri et parçalarıyla kamera karşısına geçti. Derken geleneksel bir Türk yemeğiyle ilk tanıştığında pes etti. Yedi tepeli şehrimizin gece hayatı dünyadaki başka yerlere benzemez. Salçası, soğanı, maydanozu, baharatıyla çiğ köfte Viking kralı dinlemez!

Haberin Devamı

ÇİĞ KÖFTE VİKİNG KRALI DİNLEMEZ

REBOUND DÖNEMİNDEKİLERE YAKLAŞILMAZ

Demet Şener’in 2,5 ay önce eşinden boşandıktan sonra yeni hayatına alışmaya çalıştığı belli oluyor. 12 yıllık evliliğinden sonra tek başına davetlere gitmeyi yadırgadığını söylüyor. Ancak yeni bir ilişki ihtimaline de kapıları kapattığını itiraf ediyor. “Benim yanımda herkesi görebilirsiniz, bu arkadaşım da olabilir, iş yaptığım insan da olabilir. Zaten şu an böyle bir ruh halim yok” diyor. 2 çocuk annesi 1995 Miss Turkey güzeli eski manken yarın 41 yaşına giriyor. Doğum gününü kutluyor, kendisine mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum. Tedbirli davranması doğru bir karar. Uzun süren, yoğun yaşanan, beklenmedik şekilde sona eren ilişkiler insanı yıpratır. Kendini toparlayıp başkasına güvenmesi yeni bir aşk yaşaması zaman alır. İlişkiye girdiğinde aşırı tedirgin ve kırılgan olur. Amerika’da hayal kırıklığı sonrası geri tepme tepkisine ‘rebound’ denir. Aynı zamanda bir basketbol terimi olduğu için Demet bunu çok iyi bilir. Rebound döneminde olanlardan uzak durmak gerekir!
KOLAY İŞ DEĞİL
34 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ “Yaş aldıkça zaman geçtikçe bu halimi daha çok beğeniyorum. Yıllar bana iyi geldi. Dinginlik, mutluluk ve huzur kattı” demiş. Bunların yanı sıra yakışıklılığına yakışıklılık kattığı da bir gerçek. Kıvanç şu anda sadece ülkemizin değil dünyanın en yakışıklı oyuncularından biri. 7 yıldır reklam yüzü olduğu jean markasının son filmi için kendisine eşlik eden Victoria’s Secret’in 22 yaşındaki seksi Hollandalı modeli Romee Strijid bile onun yanında sönük kalmış. Kendisinden 6 yaş büyük eşi ne yapsın? Bayan Tatlıtuğ olmak hiç kolay iş değil!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR