DÜRİYE’NİN GÜĞÜMLERİ DEMET’İN BİDONU

Demet Akalın kafasına estiğini yapan, aklına geleni söyleyen içi dışı bir dobra sanatçılarımızdandır. Pop’un kraliçesinin kendine özgü dünyada eşi benzeri olmayan bir giyim tarzı vardır. Üstüne başına hatırı sayılır bir servet harcamasına ve tepeden tırnağa pahalı markaların son moda kreasyonlarını giymesine rağmen uyumsuzluk içindedir. Kendine yakışanı bulmakta sürekli zorluk çeker. Elbiseler üstünden akar, çizmeler ayağında soba borusu gibi durur. Demet geçtiğimiz gün üzerinde kendisini üç beden büyük gösteren çizgili renkli eşofmanı ve ayağında spor ayakkabıları ile Bebek’te görüntülenmiş. Ünlü şarkıcı sokakta devriye gezen magazin muhabirlerine rastlayınca ayaküstü sorularını yanıtlamış. Bir arkadaşını ziyarete geldiğini söylemiş. Yaklaşık üç saat sonra girdiği binadan elinde 5 litrelik bir su bidonuyla çıkmış.

Binanın kapısında nöbette bekleyen meraklı muhabirler ne olduğunu sormuş. “Arkadaşım benim için zemzem getirmiş, uğramışken onu da aldım” demiş. İdeal ünlü Demet gibi olur. Hiç yoktan gündem yaratır. Her fırsatta yaratıcılığını kullanır. Magazincilere sürekli malzeme bulur. İsmini, cismini manşetlerden eksik ettirmez.

Haberin Devamı

Son zamanlarda ilginç haber sıkıntısı çekiyorduk. Bu ilaç gibi geldi. Şimdi sorsalar “ne var ne yok” diye artık cevabımız hazır. Düriye’nin güğümleri, Demet’in bidonu yuvarlanıp gidiyoruz işte.

LİNGO LİNGO ŞİŞELER

Merve Sevi 8 ay önce evlendiği spor eğitmeni eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla 6 ay uzaklaştırma kararı almış. Merve kocasının bir tartışma sonrası masadaki enerji içeceği kutusunu yüzüne fırlattığını söylemiş, “Kutu kafama geldi” demiş. Olayın medyaya yansıması üzerine 30 yaşındaki güzel oyuncu bu kez eşiyle olan bir fotoğrafını paylaşmış. “Her şey yolunda. Aramızda hiçbir sorun yok” diye yazmış. Bir tarafta mahkemeden alınan uzaklaştırma kararı öte yanda sosyal medyadaki mutlu pozları kafaları karıştırmış. Merve önce “Kafama şişe fırlattı” diyor. Sonra birlikte gülümsedikleri sarmaş dolaş görüntüsünü paylaşıyor. ‘Lingo Lingo Şişeler’ adında çok popüler bir türkümüz vardır: “Giydiğim atlas, iğneler batmaz, yar bensiz yatmaz hacı cavcav, canıma değsin, lingo lingo lingolik, Irakı mı içtin sen bensiz, çamura mı düştün a densiz, yar yar yar yar yar yar aman.” Enerji içeği olmasa cuk oturacaktı!
SEDA ABLANIN BARIŞ TURU
Seda Sayan canlı yayında inşaat işçileriyle ilgili söylediği laflar yüzünden çok tepki çekmişti. RTÜK, ünlü şarkıcının programına ceza vermişti. Seda bir hafta ekrandan uzaklaştırılmıştı. ‘Kadırgalı Aysel’ lakaplı sanatçı bu süre içinde boş durmadı. Cephede askerlerle poz verdi. Cumhurbaşkanı ile selfie çekti. Sonra da ‘Güldür Güldür Show’a katılarak sempatik tarafını gösterdi. ‘Seda ablanın Barış Turu’ işte böyle olur dedirtti!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR