TİPİ DEĞİL POSTİŞİ BENZİYOR

Şarkıcı Bengü ‘Geçmiş Olsun’ adlı parçasına bir klip çekmiş. Her çekilen yerli klipte bir yabancı klip benzerliği bulmaya çalışan ve bunun için yoğun araştırmalar yapan sosyal medyadaki kontrol komitesi devreye girmiş. Başka bir klip bulamadıklarından bu kez Bengü’yü Jennifer Lopez’e benzetmiş.

TİPİ DEĞİL POSTİŞİ BENZİYOR

39 yaşındaki popçu “Lopez’e benzemeyi falan amaçlamadım. İlk başlarda gelen yorumlara aldırmadım, fakat daha sonra o şekildeki yorumlar artınca üzüldüm’’ demiş. Üzüldüğü şeye bak! Dünyanın en ünlü en cazibeli en başarılı sanatçılarından birine benzetmişler. Herkes ona benzemek için can atıyor hatta kalça ameliyatı oluyor. Hem 48 yaşındaki Jay Lo hala eskisi kadar popüler ve hala taş gibi kadın.

Başından 3 evlilik geçti, iki çocuk sahibi oldu ama formunu hiç kaybetmedi. Sahnede seksi ve enerjik performansıyla göz kamaştırmaya devam ediyor. Ayrıca Bengü’nün klipte sadece saç şekli ve rengi Jennifer Lopez’e benzemiş. O da kendi saçları değil. Aynı postişi kullanmışlar. Onun için Bengü’nün üzüldüğüne değmez.

Haberin Devamı

Çok kafasına taktıysa saç uzantısını değiştirsin yeter. Çünkü tipi değil postişi Latin kökenli yıldıza benziyor!

Hara atomu yemiş Lima ejderha kesilmiş
Türk yazar ve kişisel gelişim uzmanı Metin Hara ile dünyaca ünlü Brezilyalı süper model Adriana Lima’nın sürpriz aşkı 8 aydır tüm hızıyla devam ediyor. 35 yaşındaki Hara verdiği bir röportajda ne kadar şakacı olduğundan söz etmiş. Adriana’nın iki kızıyla örgütlenip ünlü mankene şakalar yaptıklarını söylemiş. Suratına pasta bile yapıştırdıklarını itiraf etmiş. Atom ismindeki acılı Türk mezesini “Sen Brezilyalısın acı seviyorsun’’ deyip nasıl yedirdiğini anlatmış. ‘’Üç tane kızarmış parçayı alıp azıcık yoğurtla ‘al al al’ dedim. Kadının gözlerinin yaşardığını kulaklarından alev çıktığını gördük’’ demiş. Hale bakın. Biz bu adam nasıl oldu da dünyanın en ünlü güzellerinden birinin gönlünü çaldı ve bu kadar uzun süre ilişkiyi sürdürdüğüne inanmakta zorlanıyoruz.
Adam şaka yapıyorum diye kadının suratına tatlılar yapıştırıyor acılar yediriyor. Demek ki neymiş? Hara atomu yedirmiş, Lima ejderha kesilmiş!
Süper şef Şahan mutfakta
Ekranda bir sürü yemek programı yapan var. Ancak hiçbiri bana inandırıcı gelmiyor. Çünkü hepsi rejimdeymiş gibi duruyor. Ben aşçının irisini, iştahlısını, gürbüzünü, kilolusunu severim. En lezzetli yemekleri onlar yapar çünkü pişirdiklerini yemekten keyif alırlar. Sağlıklı salatalarla, otlarla, kalorisi düşük karışımlarla uğraşmazlar.
Tıpkı Şahan Gökbakar nam-ı diğer Recep İvedik gibi. Ünlü komedyen Instagram’a evinde pizza yaparken görüntüsünü koymuş. ‘’Mükemmel bir pizza yaptım’’ notuyla paylaştığı fotoğrafa beğeni yağmış. Mükemmel olduğundan hiç şüphem yok. Şahan’ın ağzının tadını bildiği belli oluyor!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR