Kambersiz düğün kavgasız Survivor olmaz

Dünyadaki ‘Survivor’ yarışmaları arasında en çok kavga, gürültü, patırtı, bağrış, çağrış olanı bizdekidir. Acun Ilıcalı satın aldığı yabancı formatları ülkemiz izleyicisinin zevkine göre değiştiriyor. Deneyimli yapımcı Survivor’da işi şansa bırakmıyor. Televizyonda kavganın her zaman reyting getirdiğini biliyor. Onun için de yarışma süresince herkes birbirine giriyor. Son olarak Turabi ile Adem’in büyük kavgası yarışmaya damgasını vurdu.

Kambersiz düğün kavgasız Survivor olmaz

Daha önce Cumali de Ramazan ve araya giren Anıl Berk’le kavga etmişti. Kavga olayı sonra Dominik’teki adadan İstanbul’daki stüdyoya sıçradı. ‘Survivor Panorama’ programının sunucuları Nur Tuğba Algül ile Seda Akgül canlı yayında birbirlerine girdi.

Bizim Survivor’un, kurgusu, koreografisi önceden hazırlanmış WWE Amerikan güreşinden pek farkı kalmadı. Ne demişler? Söz konusu reyting olunca kambersiz düğün misali kavgasız Survivor olmaz!

Hesap karıştı taktiğiyle gündeme gelmek

Aylin Coşkun Instagram’da paylaştığı fotoğrafının altına kendisini öven cümleler eklemiş. ‘’Mutluluğun fotoğraflanmış hali’’ ve ‘’Nasıl güzelsiniz Prensesim’’ gibi yorumlar yazmış. Ancak Almanya doğumlu 42 yaşındaki şarkıcı sahte hesap yerine bunu yanlışlıkla kendi hesabından yapmış. Sosyal medyada ünlülerin gafını ve hatasını tetikte bekleyenler de onunla dalga geçmeye başlamış. Aylin durumu fark edince yazdıklarını silmiş. Bu bir ilk değil. Aynı yanlışlığı bir zamanlar Sinan Akçıl de yapmıştı. Ünlü popçu ‘’Sesine kıyamam aşkitommmmm’’ diye kendine ilan-ı aşk ilan etmişti. Kendi hesabından yaptığını fark edince yazdıklarını silip hacklendiğini iddia etmişti. Ünlülerin dikkat çekebilmek, isimlerinden söz ettirebilmek için denemedikleri yöntem kalmadı. Kendi kendini bilerek övmek, sonra yanlışlıkla olmuş havası vermek bunlardan biri olabilir. İşte buna da ‘Instagram’da hesap karıştı taktiğiyle gündeme gelmek’ denir.

Haberin Devamı

Kambersiz düğün kavgasız Survivor olmaz

Bir çocuk daha gelsin yeter ki dizi bitmesin

‘Çocuklar Duymasın’ dizisi izleyicinin karşısına sürekli sürprizlerle çıkıyor. Önce Taş Fırın ile Meltem’in arasını limoni yaptılar. Sonra aralarına birer kara kedi sokmaya çalıştılar. Tepki çekince tornistan ettiler. Ekranın ünlü çiftini 16 yıl sonra ilk kez dudak dudağa öpüştürdüler. Havuç rolüne aynı renkte ama değişik bir oyuncu getirdiler. Tamer Karadağlı’nın kırlaşmış saçlarını kömür siyahına boyattılar.

Haberin Devamı

Şimdi de Meltem ile Haluk çiftinin bir evlat sahibi daha olacağını açıkladılar. Meltem müjdeyi ‘’Evlat edinmek için uygun bulunmuşuz’’ diyerek verdi. Darılma, barışma, dudak dudağa öpüşme, yeni bir Havuç, kömür saçlar yetmiyor. Çocuklar Duymasın’a bu saatten sonra bir de evlatlık olarak yeni bir çocuk geliyor. İşin mantığı aslında çok basit. Bir çocuk daha gelsin yeter ki dizi bitmesin.

DİĞER YENİ YAZILAR